Egy facebookos hirdetés szerint bruttó 220 ezer forintot és 200 ezer forint cafetériát ígérnek Baranya megyében azok számára, akik iskolaőrnek szegődnek.

Az érettségizett aspiránsoknak egy 40 órás tanfolyamot kell elvégezniük augusztusban, majd szeptembertől már munkába is állhatnak. 

Tanári fizetéssel kecsegteti a rendőrség a leendő iskolaőröket
2010. december 9. Rendőrök a székesfehérvári Árpád Szakképző Iskola és Kollégium Szent István Szakképző Iskolájában. A sorozatos rendbontások miatt a hatóság segítségét kérte az oktatási intézmény a fegyelem megszilárdításában. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét a hvg.hu-val azt közölte, hogy idő előtt került ki a hirdetmény, a toborzás a jogszabály hatályba lépését követően kezdődik.

A hirdetmény tartalmával kapcsolatosan nem utalt arra, hogy az hamis volna, sőt, annyit írt még a szóvivő, hogy az ott megadott elérhetőségek is rövidesen elérhetők lesznek.

A hirdetés egy oktatási témákkal foglalkozó csoportban már kiverte a biztosítékot, főleg amiatt, hogy egy ilyen szenzitív munkakör betöltéséhez elég egy gyorstalpaló az érettségi mellé. De azt is problémásnak érzik, hogy a jövendő iskolaőrök keresete a kezdő tanári fizetéssel megegyező lesz.

A biztonsági őrök oldalán is viccnek sejtik az állásajánlatot, mert annyira kevésnek találták a beígért keresetet. 

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Soha vissza nem térő alkalom! A jelentkezők egy része az iskolába visszatérve befejezheti tanulmányait és még pénzt is kap érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@ómió: NER faszkretèn tahóképzőben felfoghatatlan..
Mirabilis
@SystemError: És ha leszrják a törvényt, mindegyik egyszerre kimenne tüntetni akkor mi tehetne ellenük az orbáni tek? Közéjük lő?
Mirabilis
Mindenki szarik fosik tanár, ápoló, orvos,mentős, hiteles, munkanélküli, rokkant hogy kiálljanak együtt orbán ellen.
Nekik így jó?
SystemError
@Mirabilis: Mondom "törvényesen" mondjanak fel egyszerre, úgy is őket tudják csak visszavenni..:) Ehhez minimum közös, tudatos gondolkodás kéne...
ómió
@SystemError: A Foximaxi ilyen "szakán" végeztél? És most automatice hazudod a nerre? Akkor te a "faszkretén tahó" szak summa cum laude-sa voltál!
SystemError
@ómió: Annyira szzelemes és változatos vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 8., 13:13
Gyászol Németh Szilárd
Szórakozás - 2020. August 8., 12:50
Magyar lányt szeret Schumacher fia
Itthon - 2020. August 8., 12:39
Kezdődik a parlagfűszezon