Egy pomázi férfin ütött rajta a TEK, mert azt az információt kapták a rendőrök, hogy fegyvert rejteget. Fegyver végül nem volt a helyszínen, de annál több kábszer és egyéb kellékek.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a megyei főkapitányság Felderítő Osztályának információi alapján szereztek tudomást a szentendrei rendőrök arról, hogy egy pomázi férfi engedély nélkül tarthat lőfegyvereket a lakásán.

Fegyverrejtegetés miatt ment ki a TEK, de mást találtak – videó

Fotó, címlapkép: részlet a videóból

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 18-án délelőtt jelentek meg a helyszínen, ahol a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztályának munkatársai, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is jelen voltak.

A pomázi házban a zsaruk kutatást tartottak, ahol lőfegyvert nem, azonban nagyobb mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot, fehér kristályos port, valamint vödröket, műanyag tálakat, vákuumcsomagoló gépet, elektromos darálót, több száz üres önzáró tasakot, mobiltelefonokat, és több mint félmillió forintot találtak és foglaltak le. A vizsgált fehér por az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján kokain.

A nyomozók a 37 éves W. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Vele szemben az eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.