A babakocsi vásárlása az egyik legnagyobb költség gyermekvállalás esetén. A ruhák és a pelenka elenyésző összegnek tűnhetnek egy minőségi darab mellett. Ahhoz, hogy a legjobb babakocsit válasszuk ki, meg kell nézni, hogy mik a trendek 2020-ban. Ezáltal könnyebben találhatunk tökéletes hordozót a gyermek számára. A kínálat széleskörű, kompromisszumot kell kötnünk az ár és a minőség területén egyaránt. Nem feltétlenül kell a legdrágábbat kiválasztani, de nem is szabad olcsó mellett letennünk a voksunkat. Érdemes időt szánni a megfelelő darab megtalálására. A babakocsik nem csak a baba kényelmét és egészségét szolgálják. Fontos, hogy praktikus és könnyen hordozható legyen. A kocsiban a gyermek sok időt tölt majd, ezért, ha jól választunk, akkor a befektetés könnyen megtérülhet.

Forrás: disneybazar.com
Feltöltő: kurrek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy jobb babakocsi lassan egy alsókategóriás autó árába fáj. És ez még csak a babakocsi.
Úgy, családbarát módra...
ila51
@namihami: és hol van még a magán bölcsi , magán ovoda ? a dadust , nörszöt nem számolom azt tökmagért megússzák , már aki ilyen kocsit meg tud venni
Málna
@namihami: Szerencsére mindenből lehet a kevésbé divatosat, egyszerűt venni - olcsón. Ha ez sem megy, akkor használtan.
namihami
@Málna: Igen. Ami üresen 15 kiló Se felszállni vele, se felemelni), nem többfunkciós (tehát idővel veheted a következőt), és szétrázza a gyereket (mint az én/mi gyerekeink korában). A használt kocsit nem tudod, hogy ki és hogyan használta előtted (lásd használt autó). Talán a divatosság az egyetlen, amin spórolni lehet.
Tehát, mégiscsak 150.000 körül van egy jobb kocsi, ha mégis félted a gyerekedet.
Málna
@namihami: Ha félted a gyerekedet... akkor autóból is minimum új Volvo terepjárót veszel vagy semmilyet? Szerintem mindenki olyat vesz mindenből, amire pénze és igénye van. Nem lesz semmi baja a gyereknek egy olcsóbb babakocsitól sem. Legfeljebb kényelmetlenebb kicsit a használata.
namihami
@Málna: Azt vettem volna, ha tellett volna rá. És nem hiszem, hogy ez a szülő igényétől függ. Nyilván a jobbat venné, ha telne rá. Egy olcsóbb kocsi, mint pl. a 80-as években kapható (szinte csak az volt) összecsukható, az ortopédusok és gerincgyógyászok véleménye szerint se használ a kicsinek. Csak a buksza határt szabhat. És a használata NEMCSAK a szülőnek kényelmetlen, de (és ez a nagyobb baj) a gyereknek se jó. Teljesen összegörnyed a rossz kialakítása okán.
Erre kellene pénzt adni, nem a 7 üléses autók vásárlásához.
És (bár nem szorosan ide kapcsolódik), de a villanyautók állami támogatásához adott pénzt is fel lehetne ilyen célokra cserélni. Akinek van 10 milliója egy hobbiautóra, az ne az állami 20%-ot vegye fel erre a célra. Az a pénz inkább ezeknek kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.