Elgondolkodtató: ha nekik nem kell, nekünk MIÉRT? “A terem tele, jópár 60 feletti emberrel szorosan egymás mellett. Maszk senkin sincs… A fotókat elnézve, nekik nem kötelező, sz-nak rá, akkor én miért vegyem fel? Mari néni miért vegye fel, ha a tiszti főorvosnak nem kell?” – fakadt ki egy kommentelő. Igaza van vagy másképp látjátok? Müller Cecília Szent István Díjat kapott a napokban. Amikor azt mertem mondani egy videóban, hogy vagy zárjunk le mindent 3 hétre, de ne legyen kivételezés, vagy hagyjuk a fenébe az egészet akkor én voltam a hülye. El kéne dönteni végre, hogy legyen-e maszk, vagy ne. Ha kötelező a maszk, akkor a szabályok mindenkire vonatkozzanak.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem úgy van az. A fideszgecik nem saját maguknak készítik a törvényeket henem a többieknek. Kivéve ha a saját gazdagodásukat kell bólogatni, akarommondani megszavazni gecik.
Nessy
@Peller Anikó: Hazánk nagyjai, a kormánytagok, az operett törzs ,nem használnak maszkot, és lelkesen jattolnak bárkivel, aki nem figyel oda. A törvények rájuk nem vonatkoznak!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.