Ezt mondta a mai sajtótájékoztatón.

Müller Cecília elárulta, mit tart a legfontosabb változásnak a vírussal kapcsolatban

A tavaszi időszakkal ellentétben most nem az idősek közül, hanem a fiatalabb korosztályból kerül ki a legtöbb koronavírus-fertőzött – közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján az országos tisztifőorvos.

Müller Cecília arról számolt be, hogy a tavaszi időszakhoz képest változott az igazoltan pozitív esetek számában a koreloszlás, mert míg akkor a 65 év felettiek tették ki az esetek mintegy 25 százalékát, most a 20 és 29 év közötti korosztályhoz tartozik a fertőzöttek 24,9 százaléka.

Hozzátette, hogy a megbetegedettek egy része tünetmentes vagy csak enyhe tüneteket mutat, de a fertőzést ők is tovább tudják adni az idősebbeknek vagy a krónikus betegségben szenvedőknek, a megbetegedés esetükben pedig akár halálos következményekkel is járhat.

Forrás: MTI

Kép: kormany.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No akkor arról beszélj banya..melyik korosztályba tartoznak az orvosi ellátást igénylők??? melyik korosztályból halnak az emberek...mert ti olyan hatékonyan véditek az időseket...egy rendeletet mondj a mostaniakból ,amit idehánytatok múlt héten, ami nem általános vonatkozású,hanem a valóban a veszélyeztetettek érdekét szolgálja...mert a kocsmák 11 órás zárórája nem tartozik közéjük!!!
gina
Ha ránézünk erre az értelmes fejére, mindent tudunk,, szegény nyunyóka már Alzheimeres,, minden kiejtett szava kin szenvedés, pláne annak aki hallgatja
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.