Telítettek a sávok az M3-as több szakaszán, a 10-es főúton Pilisvörösvártól befelé, míg a 31-es főúton Mendénél, az 51-es főúton Dunaharasztinál lassult be a forgalom.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Élénkül a forgalom a főváros felé az M3-as autópályán, a bagi és a gödöllői szakaszon, valamint az M0-s autóút csomópontjától telítettek a sávok, lassú a haladás a 10-főúton Pilisvörösvártól befelé, a 31-esen Mendénél, valamint az 51-es főúton, Dunaharasztinál is.

- Az M7-es autópályán, Balatonlelle térségében a vízelvezető rendszert javítják. Letenye felé a 140-es és a 141-es km között a külső- és a leálló sávot lezárták, a járműveket a belsőbe terelik.

- A 4-es főúton, Szolnok elkerülő szakaszán, a 94-es és a 95-ös km között, valamint a 102-es és a 103-as km között felújítják a burkolatot. Emiatt a fél útpályát lezárták és jelzőőrök irányítják a forgalmat.

- Pest megyében, a Külső Fóti úton, az M3-as autópályánál a körforgalom feletti hidat lezárták, mert javítják a dilatációs szerkezetet. A járműveket a körforgalmon keresztül terelik el.

- Miskolc belterületén, a Kistokajra vezető út csomópontjában új hidat építenek, emiatt a forgalmat önkormányzati utakra illetve a 3-as főút átkelési szakaszára terelik.

- A Dunakanyarban, Visegrád és Nagymaros között a komp újra menetrend szerint közlekedik.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.