Amint azt a Heti Válasz az Ungváry Krisztián -Tabajdi Gábor történészpáros kutatásaira hivatkozva január 22-én megírta, Kiszely István antropológus, a Jobbikhoz közelálló Atilla Király Népfőiskola főigazgatója 30 éven keresztül jelentett - elsősorban katolikus egyházi személyekről – a kádári rendszer állambiztonságának. Cikkünk megjelenése után nagy vihar támadt a radikális párt házatáján.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
A spionok természete már csak ilyen beépülnek mindenhová, illetve ki sem épülnek. A világ ezért tart ott, és jár egy helyben legalábbis ami magát az embert illeti, mert a jellemek mit sem változnak az idők folyamán.
nanena
@nyirtass: Bizonytalanná teszi az embert, mert már nem tudjuk, kinek hihetünk és kinek nem. Igaz ezt magunknak kell eldöntenünk.
ugyeugye
Pfff. hánynom kell a poltitkától. röviden ennyi.
nyirtass
@nanena: Nagyon megértelek! - ezért kell résen lennünk, megtanulni önállóan gondolkodni és a "csorda szellemmel" szemben "önálló elemzésre és vélemény alkotásra" jutni.
nyirtass
Aki nem tud valamiről önálló véleményt formálni, annak csak olyan véleménye van, amit valaki a szájába rág.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.