Nem változtatott meghatározó jelentőségű, egyhetes betéti kamatán az MNB, aminek hatására a forint euróval szembeni árfolyama visszaerősödött 365 alá. Ha a Monetáris Tanács pár nap múlva nem tudja megnyugtatni a piacot, úgy a forint tovább eshet.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ráadásul ez még rosszabb a nuggerek szemszögéből

HVG: A világ legrosszabbul teljesítő devizája a forint

A fenti címmel jelent meg egy elemzés, amiben nem sok vigasztaló dolog van. Főleg nem a legjobb esetben (vannak találgatások ,8-as be nem épülőről is) 1,5%-al megbecsült nuggerek szempontjaiból.
Nos az elemzés bégén egy igencsak érdekes téma került elő: „THM-plafon ide vagy oda, havonta több ezer forintot is spórolhat, ha megfontoltan választ személyi kölcsönt. A hvg.hu és a Bank360 Személy Kölcsön Kalkulátorával könnyedén, mindössze néhány kattintással összahasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.”.
Nos ennek nagyin nagy hiányossága, hogy KIKNEK és KIKNEK HOGYAN szól! Igen jellemzően negyedmilliót meghaladó havi rendszeres jövedelem esetén, ami fizúnak nem sok, de a legtöbb nyugdíjasnak csak állom! Azok, amik szóba állnak az átlagos nuggerekkel ezeknél lényegesen nagyobb kamattal kínálnak hiteleket! =))
Béla333
Hogy is mondta annak idején pártunk és kormányunk vezetője?:

""A forinttal nincsen nagyobb baj, a forinttal akkor lesz baj, hogy ha nem tudjuk a bizalmi válságot megoldani. A miniszterelnök-csere a megoldása a forintválságnak" - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, aki kedden a Budapesti Értéktőzsdére látogatott el. Mint mondta, a jelenlegi bizalmi helyzettel, amiben most a miniszterelnök és kormány van, nem lehet a forint esését megakadályozni. Szerinte a bizalmi válságot a rossz vezetés okozza, jobb vezetéssel viszont megoldható a bizalmi válság, megvédhető a forint is."
www.origo.hu/itthon/20081021-orban-viktor-a-miniszterelnokcsere-a-megoldas-a-forintvalsagra.html
Béla333
Folytatás is aktuális:

"A Fidesz elnöke ezért azt kérte az MSZP-től, hogy sürgősen oldja meg a vezetési válságot, gondoskodjon arról, hogy cselekvőképes vezető álljon az ország élén, mert másként elkerülhetetlen, hogy a forint megroppanjon, meginduljon a gazdaság visszaesése, és több mint 200 ezer ember állása veszélybe kerüljön."
www.origo.hu/itthon/20081021-orban-viktor-a-miniszterelnokcsere-a-megoldas-a-forintvalsagra.html

Ha akkor tudta a fényestekintetű a megoldást, akkor valaki szóljon már neki, hogy ez most is igaz lehet, amikor róla van szó és a Fideszről!
simmering73
Január 1. euro 332.-ft, svájci frank 304.-ft
Október 15. euro 365.5.-ft, svájci frank 341.-ft
Mert Tündérország jobban teljesít.
Yoda69
Mi az, hogy a múlt héten? 10 éve, amióta a fideSS terrorizálja a magyar népet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.