Elég durva a helyzet.

A rettegés uralkodik a magyar faluban, ahol fékezhetetlenül tombol a járvány

Rettegés uralkodik hétfő óta az osztrák határ mellett fekvő ezerlelkes kis faluban, Szentpéterfán.

– Tényleg nagy a baj, tudomásom szerint már negyvenen vannak karanténban, a polgármester bezáratta az óvodát és a bölcsődét. Lakat került két étteremre, csak kiszállítást vállalnak, az egyik vegyesboltra pedig kiírták: határozatlan ideig zárva

– mesélt aggódó hangon Jurasics Attila (32) falugondnok, miközben begyűjtötte az utcáról a szüret idejéről ottmaradt utcai dekorációt.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Az értelmesebbeknek eddig is tisztán látszott, hogy a nemzeti konzultáció pénzégetős propagandafogás.
De most már egy tökhülyének is tisztán kéne látnia ezt.
A nemzeti konzultáció a koronavírusról MEGBUKOTT !!!

Geci fideszes politikusok, és buta bunkó fideszes szavazok (MSZMP-sől a fasisztákig - már az beteg, hogy ezek egy táborban vannak !!!) dedózása (ha befogod a szemed, akkor nem látnak).
division
@Aki Én: Te viszont úgy tűnik, hogy azt sem bírod ki, hogy ne ossz ki face - es hozzászólót sem már. Tényleg embertelen okosnak érzed azért magadat, még senki nem szól rád ezért, vagy igen, és ezért otthon már inkább csendben vagy? :-)) Azért jó neked, hogy egész nap ráérsz, vagy szintén karantén mint nálunk?
Aki Én
@division: Miért érezném magam okosabbnak azért, mert egy nyilvánvaló elmebeteget nevén nevezek, és beszólok neki? Téged érezlek gyengébb képességűnek, ha ezt te nem látod.
Ha ennyire fáj neked, hogy beszólok egy ártalmas elmebetegnek egy nyilvános fórumon, akkor nézd meg azt is, kit veszel védelmező szárnyaid alá. Olvasd el néhány hozzászólását és az arra írt válaszokat, és rájöhetsz még te is, hogy ez egy beteg ember. Ezen az sem változtat, ha te esetleg ezt nem érzed.
A szabadidő beosztásomat nem osztanám meg veled, szintén itt lógó fórumtársammal. Ne aggódj, a dolgaimat elvégzem, nem roppan meg miattam a gazdaság.
division
@Aki Én: Sajnos én most kényszerből érek ennyire rá, vasárnapig nem mehetek sehova, mivel addig szól a tiltás.
division
@Aki Én: Nem, mivel nejem pozitív lett. A gyerekekre is ugyanúgy vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.