Erről beszélt Novák Katalin.

Ismét jöhet külön vásárlási sáv az idősek számára? Erről beszélt a miniszter

A vásárlási idősáv bevezetését javasolták az Idősek Tanácsának tagjai, de a tavaszitól eltérő gyakorlattal – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn, a tanácskozás után a közmédiával.

Novák Katalin azt mondta, hogy a javaslat szerint az idősek vásárlási idősávja háromról egy-két órára csökkenne, valamint csak hétköznapokon és olyan időpontban lenne, amikor amúgy is kicsi a boltok forgalma.

Fontos az is, hogy az idősek a nekik fenntartott időn kívül is, bármikor szabadon vásárolhassanak – ismertette a miniszter a javaslatot.

Forrás: MTI

Kép: Pixabay

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@kereső: @ágimami: ...ne aggódjatok, majd jön @Málna: és segít. Mindig ezzel az erőltetett cinizmussal jön, de buta még ehhez is. Ebből is csak az jön le, hogy szereti magát biztatni, megdicsérni, de főleg félrevezetni, hamis illúziókra ringatni.
Pedig segítségre neki lenne szüksége, csak nem befogadó szegény :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@szegfue: Hát csak azért, mert így a jövőben is számíthatsz a segítségemre. Ha sértődős lennék, akkor ez nem így lenne ám...
szegfue
@Málna: Te tényleg egy timsózott agyu vagy! Nem érted meg, hogy nincs szükségem Rád!? Menj a francba a "segiteni akarásoddal" együtt! Talán 1x megsértődsz, Te hülye, ostoba, öntelt liba!
Málna
@szegfue: De, szükséged van rám, ez teljesen egyértelmű. Amikor nem érted a dolgokat, ki fogja neked elmagyarázni, ha nem én? Hmmm? Na, ki?
Aki Én
@szegfue: Nem fog, mert egy elhanyagolt, mellőzött, unatkozó, ostoba, beteg némber ez a @Málna: , és minden szóért valahol hálás, még ha az becsmérlő is! Így azt gondolja, hogy van társasága.
Azzal vigasztalódik, hogy vállon veregeti magát, kikiáltja magát segítőnek, pedig buta mint a föld.
Érdekes ugyanakkor, hogy ezt csak ő gondolja így, mart amit naponta kap, az ennek ellenkezőjét bizonyítja. De csak nem akarja érteni.
Sosem szól a témához érdemben, pedig egy hétvégén akár 100 kommentet is ideszarik az unatkozó lúzer.
Ugyanakkor ezzel vádol másokat.
És még magának is hazudik!!!
Hát, milyen ember az ilyen?
szegfue
@Aki Én: Ezt nevezik nárcisztikus passziv agresszivnak..."...valahol belül mélyen sérült önértékeléssel élnek és súlyos belső értéktelenség érzésüket csak úgy képesek kompenzálni, hogy folyamatos külső megerősítést igényelnek arról, hogy ők igenis “számítanak”, “fontosak”, “értékesek”, hogy ők igenis előrébb valók másoknál..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.