Megvan a fedezet a jövő évi béremelési progra­mokra a Költségvetési Tanács elnöke szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha nem volna meg a fedezet akkor is azt mondanád, te kilóra megvásárolt gerinctelen féreg! Mi Orbánunk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved; Jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint itthon, úgy a külföldön is. A mi mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma. És büntesd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbüntetjük azokat, a kik ellenünk vétkeztek; És ne vígy minket kísértetbe, de szabadíts meg minket a Sorostól. Mert tiéd az ország és a hatalom és a dicsőség mind örökké. Káder! Röviden: sikerült, elértük a célt, megvédtük, megőriztük, helyreállítottuk, erősítettük, racionalizáltuk, minden pozitív és kurvajó.
Eladott Ország
A világjárvány az világjárvány, mindenütt érezteti a hatását. Még Magyarországon is, amely arról híres, hogy itt mindig minden nagyszerű. Már ami az utóbbi évtizedet illeti, mert előtte ugye maga volt a pokol, a nemzeti kormánnyal viszont tündérország köszöntött ránk. Vagy ha most még nem is, de hamarosan az lesz, megállíthatatlanok vagyunk, már látjuk az alagút végén a fényt. Ez a fény az elmúlt tíz év nélkülözhetetlen kelléke, ez tartja életben a reményt, ezt szolgálja a médiából szüntelenül áradó beszámolók tömkelege a sikerekről, naponta átadnak valamit, ha csak egy földutat is, de nagy parádéval felavatják, népviseletbe öltözött lányok tartják a szalagot, amelyet ünnepélyes ceremónia keretében vagdalnak darabokra a rangos résztvevők. A környék összes papja ott serénykedik és felszenteli még a vakondtúrást is, mindezt csakis a mi kedvünkért, mert nekünk erre van igényünk, ettől vagyunk boldogok. Nálunk még a válság is más, mint egyebütt, mi ugyanis látjuk az ebben rejlő lehetőségeket, mi ebből a helyzetből is profitálunk majd.csak rá kell nézni a számokra, egyre növekednek a lakossági megtakarítások, tömegesen veszik igénybe a CSOK-ot, építik az új lakásokat, hát miféle nyomorról beszélünk? Természetesen nem boldogul mindenki, ez kétségkívül így van, de legyünk őszinték: aki itt nem boldogul, az nem is akar, pedig hát valóságos Amerika van nálunk, a lehetőségek korlátlanok, senki nem köteles ott maradni, ahol van, elmehet bárhova, ahol munkát talál, ha nincs lakása, bérelhet, valójában csak a szándék hiányzik ezekből az emberekből. Ez a hivatalos álláspont a szegénységgel kapcsolatban, nincs is más dolgunk, mint elhinni. A fényadás ebben a formában gyümölcsözik, az emberek előbb tájékozódnak a tévéből, a rádióból, mintsem valóban érdekelné őket, hogyan él a szomszéd. Az internet lehetőségeit is sokan célirányosan használják, kezdőlapként az Origót állították be, mint leghitelesebb hírforrást, a közösségi oldalakon is főleg azt keresik, mit üzen aznap a kormány.
Nessy
Ma még talán még van. De még egy kis osztogatás és volt, nincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.