A volt ferencvárosi hátvéd és 27-szeres magyar válogatott Hrutka János is leírta véleményét – vette észre a Telex.

Korábbi magyar válogatott focista is kiállt a szivárványcsaládok jogai mellett, sokan kiakadtak rá
Fotó: Facebook/Hrutka János

"Rudi" Facebook-posztjában Grecsó Krisztián író szerdai bejegyzését osztotta meg, amelyben arról van szó, hogy a kormány kedden megváltoztatta az örökbefogadás feltételeit, és ez valószínűleg azt a kiskaput zárta be, amellyel eddig meleg párok is tudtak örökbe fogadni.

A Hrutka által idézett gondolatsor:

„Mennyi apróra metélt gyereksors kell még, hogy világos legyen, a család az család. Hány újszülöttnek kell még csecsemőotthonok rémült magányban lesni az árnyak kegyét, egy apró érintést. Miközben gyerektelen felnőttek könyörögnek boldogságért égi istenekhez, rimánkodnak alapítványi félisteneknek, tegyeszes összekötőknek. Mennyi minisztériumi csúcsbér, belvárosi palota, szolgálati kocsi, egy pedagógus éves fizetését érő öltöny és/vagy munkaebéd kell még ahhoz, hogy belássa valaki, a perc számít, az óra, és nem a hónap, a félév, az félév. (…)

Miért érdeke és kinek, hogy a melegekre kenve az egészet, inkább Olaszországba kerüljenek a gyerekek, minthogy olyan szülőjük legyen, akit az alkalmassági valamelyik akadálya közben elhagytak, és nem adott nekik az élet másik szerelmet, de csurig vannak felelősséggel és szeretettel. Kinek a zsebébe megy a meleg gyűlölettel eltakart olasz gyerekvám?”

A focista rajongói közül többen is kiakadtak, van, aki csak arra figyelmezteti, hogy a suszter maradjon a kaptafánál, de sokan "kikövették" Hrutkát. Viszont érkeztek új követi is, akik nagyra becsülik, hogy – megcáfolva a focistákról szóló sztereotípiákat – a rá jellemző intelligenciával állt ki egy nemes ügy mellett.

"Mennyi apróra metélt gyereksors kell még, hogy világos legyen, a család az család. Hány újszülöttnek kell még...

Közzétette: Hrutka János Official – 2020. december 16., szerda

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
@kulabombaafityiszre: Nálatok nincs "benyaló" és ezért ezt - jó tetübolsi módjára - rám kell hazudnod? És mindezt Böszme vezéred fekájával a szád szélén írogatod? Mit mondjak: ez lehet a "tuti efftársi hiteles"! Már nemcsak eszed nincs, de szemed se? Ezen az oldalon néhány kivételtől eltekintve csak és kizárólag bolsi seggnyalók kommentelnek, köztük te is! Vagy, bolsi szarkupacként látod ugyan, de a "másokra hazudjuk" efftársi "direktívája" szerint jársz el? Túl átlátszó vagy, bolsi latrinabúvár, kár erőlködnöd!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@kulabombaafityiszre: Nem értetted, fajgörény!? De, hisz' akkor te vagy a gyagyás! Vagy csak megint kitört rajtad a másrahazudósdi, bolsi fajgyökér!? Netán ezt a "tananyagot" még a foximaxin tanultad?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 13:39
Te végbél fejü gyagyás,megjelent a szájer józsitól az eresz nem ereszt.Neked való kis fideszes gyagyás buzi.
ómió
@kulabombaafityiszre: Bugyogjál csak, latrinatöltelék! Téged Lenin atyád is arra "teremtett"!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 15:11
Csak nevetek idióta gyagyás hozzászólásaidon.Méltó élettársa vagy a másik ide írogatónak a szintén gyagyás durbincsnak.Két hülye egy pár.
ómió
@kulabombaafityiszre: Csak nevetsz, fajgyökér!? Ez a szellemi fogyik egyik fő jellemzője! Örülök, hogy nem próbálod "megcáfolni" saját magadat!
nezelodo
@durbincs: Húzzál bele durbi nehogy titok maradjon mekkora barom vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.