A magyarországi kormányzati korrupció mélyülésének újabb bizonyítékaként hazánk egy osztállyal rontott a védelmi és biztonsági korrupciós kitettséget mutató felmérésben: a hatos skálán a korábbi C-ből a D kategóriába került. Az öt nagy alterület közül – minő véletlen! – a közbeszerzés kockázata ítéltetett a legrosszabbnak, ezen belül hat pontban bukást érdemelnénk a Transparency International védelmi és biztonsági programjának londoni központja által készített elemzés és besorolás szerint. Magyarországnál rosszabb minősítést a 15 poszt-szocialista közép-és kelet-európai térségben csak Azerbajdzsán és Montenegró kapott, velünk egy szintű a korrupciós kitettség Albániában és Ukrajnában. „Nincsen mit csodálkozni azon, hogy a tíz éve tartó jogállami rombolás és a klientúra, vagyis a tűzhöz közelállók közpénzen történő gazdagítása megtépázza Magyarország hírnevét és kikezdi a kormány megbízhatóságát. Ez meglátszik az ország védelmi korrupciós indexén is” – mondta portálunknak Ligeti...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Bravó!!! Nem kis teljesítmény ennek megvalósítása egy semmihez sem értő, ám mindenbe belepofázó hungarofób, dagadt csúti iszélhámostól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.