„Erzsébetváros vallásgyalázó, rasszista gyurcsányista képződménye” – egyebek mellett ilyen jelzőkkel illeti az Erzsébetváros Ma című fideszes kampánykiadvány a polgármester Niedermüller Pétert (DK).---------------A lap hangulatáról sokat elárul, hogy Gyurcsány Ferenc DK-s pártelnökről, Niedermüller Péterről, valamint Oláh Lajos szintén DK-s országgyűlési képviselőről úgy írnak, mint akik a menekültek támogatása érdekében „nem csak szeretett Erzsébetvárosunkat, hanem a hazánkat is képesek feláldozni”. Bajkai István pedig arról beszél, hogy „a baloldal egyetlen fegyvere és eszköze mások sárba tiprása és hazugságokkal való befeketítése”.--------------- – Egy ilyen kiadvány azokat minősíti, akik kiadták. Ez a tartalom nagyon távol áll az állítólagos polgári mentalitástól – fogalmazott lapunknak Niedermüller Péter. A polgármester szerint olyan hazugságok szerepelnek a lapban, ami jogi lépésekre alapos okot ad, példaként említette, hogy még a fideszes vezetés kötött egy előnytelen...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Fideszmédium. A szerzői igazodnak az olvasók szellemi és erkölcsi szintjéhez és elvárásaikhoz. És persze, elsősorban ahhoz, aki fizet. Követve annak akár a napi csavarjait is.
csak úgy....
"Bajkai István pedig arról beszél, hogy „a baloldal egyetlen fegyvere és eszköze mások sárba tiprása és hazugságokkal való befeketítése”
azért ez marha érdekes a sok elvesztett fidesz média rágalmazási perei után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.