Elhunyt 118 ember, viszont az új betegek száma csökkent szombatra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Lényeg, hogy a propaganda jól teljesítsen. Merkely Béla: indokolt volt a 17 ezer lélegeztetőgép beszerzése. "Szopok, nyalok gombot varrok..."
Pálinkás Pál
azért kiváncsi lennék ebből a 118-ból mennyi a valós covid halott...
emerencia
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy hány személy halt meg a koronavírussal összefüggésben úgy, hogy le sem volt tesztelve.Vajon azért állnak a városomban a hűtőkonténerek és azért az elsők közt oltják be a mi egészségügyisinket mert nincs semmi baj? Ébresztőőőőőőőő, nagy baj van, nagyobb mint Svédországban. Nemrég beszéltem a németországi nénikémmel, meg volt döbbenve az itthoni helyzeten.(Figyeli a magyar sajtót.) Náluk pl. a nem napi cikkeket áruló boltok be vannak zárva és az alkalmazottak méltó jövedelemmel otthon vannak. Nálunk pedig megyek holnap dolgozni s eltűrni, hogy a képembe másszanak.
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: ma, 14:42 ◘ Inkább az a kérdés hogy mennyi van még ezen felül. A hatalom látod még így is elég ügyetlen a covidos halálozási számokat tekintve (is), élenjárunk. Nyilvánvaló a magyarok egészségügyi állapota, immunitása is csapnivaló.
Pálinkás Pál
@Eladott Ország: a halottak jó része..az általad elmondottak miatt is,bármibe belehalna..elnézve a listát..a 9 ezer emberből szerintem 50-et nem tudsz mutatni aki aktív korú... egészséges volt...a túlsúly ...főleg a nagy...kiemelt kockázati tényező a covidnál...valahogy ezt nem hallom mondogatni...semmi valósat nem mondtak még erről a szarról, sehol a világon...pedig olvasgatva, hogy kiknek nem adható...hááát azok kaphatják kevesebb rizikóval,akiknek semmi szüksége rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.