A komolytól a kis színesig számtalan cikk jelent meg a hvg.hu gazdaság rovatától idén, most a szerzők tekintették át saját alkotásaikat, hogy kiválasszák, amely – bármely okból – a legkedvesebb volt a szívüknek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez még tőletek is durva

akár balfékségnek, akár coming out-nak vesszük

Általánosságban meg kell jegyezzem, hogy a kép-melléklet majdnem olyan gyenge a matyar médiában, mint a címadás. A derék HVG.hu most ebben nagy lépést tette a közeledéshez:

(img4.hvg.hu/image.aspx?id=812b420b-38e2-4a2f-975f-25c200df4fee&view=63258e6a-9ca8-46c5-9205-7426156e25f2)
emigyen a főoldali kínáló teteje. S benne a szöveg:
„És akkor ezt látjuk legszívesebben, amikor visszatekintünk az évre”

Nos biztos vagyok benne, hogy az ország jelentős többsége nem ezt látná legszívesebben, sem nem ezt a helyzetet, sem nem ezt a két gátlástalan trógert!
Persze a portál nevében nem nyilatkozhatok! =))
Eladott Ország
"De ha már ezt kibírtuk, ha ezt túléltük, akkor bízhatunk abban, hogy a tudomány által rekordgyorsasággal kifejlesztett vakcinát minél előbb sok millió ember megkaphatja, és élhet tovább félelem és rettegés nélkül. Át kell gondolni, újra kell tervezni, és meg kell érteni, hogy az ember mulandó és esendő. Ahogy a Covid-19-re megtalálták az ellenszert úgy, erre az országot napi szinten idegméreggel fecskendező és bénító rezsimre is meg fogjuk találni. Igen, közösen, mert a rossz nem lehet többségben, a zsarnokság, hazudozás, lopás nem lehet a prioritás. Ha 3650 napot kibírtunk, túléltünk, akkor ez az 500 nem lehet akadály. Most kell erősnek lennie mindenkinek, és beleadni apait anyait. Most lehet egymást segítve leleplezni a mágust. Bármennyire is, de a Fidesz az a nemzetnek, mint a vírus a testnek. Ugyanolyan pusztító és halálos. Van, aki legyőzi, van, aki túléli, van, aki belehal. És van, aki alkalmazkodik és beleolvad a gazdasejtbe és együtt rombol, pusztít azt remélve, hogy mindig életben fog maradni, mert lesz egy új generáció, amin lehet élősködni. Nem. Nem lesz. Látszik már a vége, látszik az orvosság a 2/3-ellen, és ha okosak a mi bátraink (nem a 133), akkor megcselekszik, amit meg kell."
Minden csupa pompa

Csillog a cifra karácsonyfa,

Telizsúfolva minden ág,

Lóg rajta sok dísz, olcsó drágaság…

Hány ember sóhajt most nagyot:

“Bár X. Y. lógna ott

A karácsonyi dísz helyén… “

A szeretet nagy ünnepén.

Heltai Jenő

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.