A migránsozás, illetve Soros György az a két propagandatéma, amit kitartóan folytathat a kormánypárt. A közbeszéd tematizálására tett többi fideszes kísérlet tavaly vagy elsikkadt, vagy hiteltelenné vált - nyilatkozta lapunknak Szentpéteri Nagy Richard politológus, alkotmányjogász.------– Az előző választáson is bebizonyosodott, hogy a migránsozással éberen lehet tartani a fideszes politikai tábort, összhangban az Európai Uniót zsebében tartó Soros György rémképével. A migránsok várhatóan továbbra is népszerűtlenebbek maradnak, mint maga a kormány, tehát erre bizonyosan építkezhet a Fidesz 2022-ig – vázolta Szentpéteri Nagy Richard kérdésünkre

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Most képzeljük el ha egy oroszországi zsidó kezdené felforgatni európát és erőltetné a saját ideologiáját...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Shikari: a magyarul beszélő román sáskákról nem is beszélve...!!!
Béla333
Érdemi kormányzás helyett csak a pofázás megy.
Jozefina
Több tízezer migránsot orbán, rogán és szíjjártó hozta be. Pl. letelepedési kötvények eladásával (amiket ma már kamatoszul kell a magyaroknak visszafizetni), különböző keleti cégek, pénzintézetek magyarországi telepítésével (orosz bank, kínai egyetem és més cégek, akik magukkal hozzák a legtöbb alkalmazottat is) Ráadáásul e cégeknek még fizet is orbán a magyarok pénzéből.
Szóval az igazság valóban szembemegy velük!!!
Csizmás Kond
Most képzeljük el ha egy oroszországi zsidó kezdené felforgatni európát és erőltetné a saját ideologiáját...
karma1
@sgl: Nem akarom vedeni az ellenzeket (mert nem is lehet), de azert azt vegyuk figyelembe, hogy szepen, lassan, a kertek alatt az ellenzek elvesztette szinte az osszes mediafeluletet, a legnagyobb tv ado orban maffiajanak a kezeben, a halado radioallomasokat szinten ellehetetlenitettek , es pontosan ugy viselkednek, mint a rakos sejt: bekerultek pl. az Origoba, az Indexbe, es aki feluletesen koveti csak a mediatulajdonlasokat, az csak annyit lat, hogy "je, az origo meg az index de megvaltozott!?" , es mivel az utolso evekben csak ezt a ket mediat figyelte, most teljesen be fog dolni ennek a mimikris propagandanak,... Szoval nem fenekig tejfol ez az egesz, de abban sajnos igazad van, hogy egyetlen oriasira felfujhato botranyukat sem kapta fel az ellenzeki sajto - egyedul meg a Hocipo, a Farkashazy Teddy ujsagja hozza le a 100 %-ig hiteles adatokat, mivel Teddy nemcsak kozgazdasz doktor, de a tortenelmet is ismeri tovirol-hegyire.
En mar tobbszor mondtam, hogy az egyik leghatasosabb fegyver, - ami mindenkihez eljuthat - az a ropcedula, ugy ertem, NEM a postaladaba bedobott kis "flyer", hanem a klasszikus ertelemben vett ROPcedula, amit fentrol dobalnak le az embereknek. Ha a haboruban mukodott, akkor most is mukodnie kellene! Raadasul most mar olyan sokszorositasi lehetosegek vannak, amivel oriasi peldanyszamot lehet elerni, es szerintem meg repulo sem kell hozza. Nem kapnak ezeken a szaftos botranyokon - elgondolom, hogyha ugyanezt Gyurcsany tette volna, akkor mar be lenne szantva a lakohelye a foldbe, soval behintve a felduhodott agyatlan fidesz-szavazok altal.
tudode
Vas Évának, a felcsúti nemzetvezető első titkárnőjének úgy legyen ötöse, ahogy megjósolta, Isten mentse meg Magyarországot, ha ezek a nyikhajok kormányra kerülnének
.
----- ORBÁN ELSÕ TITKÁRNÕJE NYILATKOZOTT: AZ ISTEN ÓVJA MEG TÕLÜK MAGYARORSZÁGOT!
www.thepost.hu/reszletek.php?id=3285
-----------------------------------------
.
Nem óvta meg a Jóisten tőlük Magyarországot, sőt magukkal rántják az egész ország, még jó ha az EU-t nem abba a mocsárba, ahonnan povedálnak kifelé a FideSS alapítók selejtjei!
------------------------
.
Más gondolat!
.
Mennyivel nyugodtabban élte át az ország a 2008-as gazdasági világválságot, amikor a Bajnai válságkezelő kormány tette a dolgát a válság következményeinek minimalizálása céljából, a pék sütötte a kenyeret, mindenki tette a dolgát!
--------------------------------------------
.
Megérdemli az az ország, amely 2014-ben nem a Bajnai Gordonnak adták a voksukat, hanem annak, aki ha még négy évig ez a tehetségtelen gittegylet élősködhet az ország nyakán több lesz a koldus mint bármikor a honfoglalás óta!
.
Béla333
Hiteles média kellene, de ez 30 év alatt nem alakult ki nálunk.
Amikor az egyes média munkások az igazság, a valóság felderítés és elénk tárása helyett egyik vagy másik oldalhoz csapódnak, az nem vezet sehová. Pontosabban ide vezet, ahol most vagyunk.
Nincs hitelessége a médiának. Egyik oldalinak sem.
Amikor mindkét oldal médiása azt gondolja, hogy az a helyes, hogy az ő oldalán levő akár köztörvényes bűncselekményeket el kell maszatolni, ellenben a másik oldal disznóságait meg jól fel kell nagyítani, akkor alapvetően elfelejtik, hogy a média dolga a hatalom ellenőrzése, állandó kontroll alatt tartása, nem az ország lerablásában való bűnrészesség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.