Feltehetően testvérpár tűnhetett el a bonyhádi gyermekotthonból. Aggasztó, hogy december 19. óta nem adtak magukról életjelet.

A 9 éves Rajmund és a 11 éves Anna világgá mentek a gyermekotthonból? Eltűnés miatt körözi őket a rendőrség.

A 9 éves Kovács Rajmund és a 11 éves Kovács Anna Beáta feltehetően testvérek és együtt szöktek meg a bonyhádi gyermekotthonból december közepén.

A 9 éves Rajmund és a 11 éves Anna világgá mentek a gyermekotthonból? Eltűnés miatt körözi őket a rendőrség.

A rendőrség két közleményben számolt be arról a police.hu-n, hogy az eltűnésük miatt körözést adtak ki. A rendőrség azt nem említi, hogy a két gyermek testvérek lennének, de ez valószínűsíthető a névazonosság és a fényképek alapján.

"A kilencéves fiú 2020. december 19-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Eltűnéskori ruházata nem ismert"

- írta a rendőrség.

Anna szökéséről nagyjából ugyanazt írják, mint Rajmundnál:

"A 11 éves lány 2020. december 19-én a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Eltűnéskori ruházata nem ismert."

Itt értesíthetik a rendőröket azok, akik érdemi információt tudnak róluk:

"A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kovács Anna Beáta jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon."

A körözési ügyszámok itt és itt olvashatóak.

Nagyvilág - 2021. March 7., 17:31
Ausztriában regionális szigorítások lépnek életbe
Szórakozás - 2021. March 7., 17:31
Íme, a hatoslottó nyerőszámai!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
lyen hidegben nem mentek azok világgá, jobb szembenézni ezzel. Két reális és tragikus lehetőség van sajnos. Az egyik, hogy elmentek sétálni, picit kirándulni, eltévedtek és megfagytak valahol egy erdős területen. A másik, hogy mászkáltak a környéken, megálltt egy kisbusz, zsákot húztak a fejükre és berántották őket oda... a gyerek rabszogla, illetve házastárs, vagy éppen szervdonor mindig nagyon értékes zsákmány a barbár keleti ill déli világban... Ekkora gyerekek bármi felkészülés és feleszerelés nélkül a "világban", pár óránál tovább nem húzzák és már elpityerednek, szaladnak vagy szaladnának haza, ha sikerülne... nekik sajnos nem sikerült... de persze mindig van remény, talán csak megállt mellettük egy gazdag jólelkű nagybácsi elvitte őket kastélyába, ahol a felesége, a nagynéni boldogan összecsókolta őket, máris tortát vágott fel nekik és habors kakaót hozatott a szolgákkal, majd mondta, hogy addig marardtok nálunk amig akartok lelkecskéim...
Horizont
Szegénykéim. Nem ismert a ruházatuk??? Jajj istenem.
December 19. rég volt miért nem volt minden híradásban a 2 kisgyerek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.