Ő volt az, akit a botrányba keveredett Lackner Csaba „Mr. Negyven Százalék” néven említett korábban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Kránitz Krisztián a botrány ellenére maradt a vagyonkezelő élén. Paróczai Anikó szerint Kispest DK-s és MSZP-s vezetése nemhogy nem távolította el a „húsosfazék” mellől, hanem a GESZ-ben vállalt tisztsége mellett 2020 végén még bónuszt is fizettek neki."

Csak egy pillanatra álljunk meg és gondolkozzunk: az MSZP ás a DK kirugás helyett megjutalmazta a bűnözőjét.
Nyilván hasznos munkát végzett az őt védő pártoknak, nemcsak saját zsebre játszott. Akkor most a kormányváltás érdekében erről ne is beszéljünk? Nem inkább ezeknek a pártoknak kellene egy kicsit visszafogni a könnyű közpénz lenyúlás iránti olthatatlan vágyukat?
Elképesztő amit csinálnak...
Béla333
"Kránitz Krisztián 2019-ben az önkormányzati kampány véghajrájában kiszivárgott felvétellel lett ismert a nyilvánosság előtt. Ezen a kokainbotrányba keveredett Lackner Csaba önkormányzati képviselő érdekes, fehér port tartalmazó zacskóval a kezében beszélt korrupciógyanús ügyekről, Kránitz Krisztiánt pedig oldott hangulatában csak „Mr. Negyven Százalék” néven említette. Arról is szót ejtett, hogy milyen pénzek kötöttek ki az önkormányzati megrendelések felett diszponáló, „pénzéhségéről” hírhedt MSZP-s politikusnál.
Kránitz Krisztián a botrány ellenére maradt a vagyonkezelő élén. Paróczai Anikó szerint Kispest DK-s és MSZP-s vezetése nemhogy nem távolította el a „húsosfazék” mellől, hanem a GESZ-ben vállalt tisztsége mellett 2020 végén még bónuszt is fizettek neki."

A közélet tisztasága jegyében!
Gratula MSZP, Gratula DK!
Béla333
Mindenkinek jó ez a helyzet?
Ahogy eddig is: a mi tolvajunk jó tolvaj, bezzeg a másik oldal bűnözője az gonosz ember...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.