A Jobbik valaha meghatározó politikusai a nem adnak sok esélyt a szivárványkoalíció előválasztásán régi társuknak, Jakab Péternek.--- legfeljebb az előadásmódja jó, Volner János úgy véli, a pártelnök indulását nem is kell komolyan venni, Varga-Damm Andrea pedig a vezetői kvalitásokat hiányolja.----– Lehet, hogy Jakab Péter jól tud beszélni, de azért az még egy vezető politikusnak kevés – nyilatkozta a Magyar Nemzet megkeresésére Sneider Tamás, a Jobbik egykori elnöke azzal kapcsolatban, hogy Jakab Péter indul a baloldali szivárványkoalíció előválasztásán.---- – A torgyáni lufi jut eszembe. Ugye Torgyán József is tudott gyönyörű, hangzatos szólamokat mondani, miközben verte az asztalt, de nem volt mögötte tartalom, és látjuk, hogy ez mire volt elég.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Szóval, Jakabot nemcsak mi tartjuk a fidesz potenciális ellenfelének. :)
Eddig csak Gyurcsány ellen vetették be a fegyverarzenált, de nagyon úgy néz ki, Jakab szorosan Fletó nyomában van. Ez tetszik. Az exjobbikosok pedig ezzel a hadművelettel is csak azt bizonyítják, hogy nélkülük több lett a Jobbik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
"Lehet, hogy Jakab Péter jól tud beszélni, de azért az még egy vezető politikusnak manapság kevés"

Ez így van, lopni is tudni kell.
Nyírfa
Szóval, Jakabot nemcsak mi tartjuk a fidesz potenciális ellenfelének. :)
Eddig csak Gyurcsány ellen vetették be a fegyverarzenált, de nagyon úgy néz ki, Jakab szorosan Fletó nyomában van. Ez tetszik. Az exjobbikosok pedig ezzel a hadművelettel is csak azt bizonyítják, hogy nélkülük több lett a Jobbik.
Yoda69
Az almat a kortevel ne akarjuk mar osszehasonlitani. Csak annyiban egyeznek hogy mindktoo gyumolcs.
torgyant es a partjat a fideSS kegyetlenul atverte, es bedaralta.
Jakab egy demokratikus osszefogas része.
Amennyiben az összefogás sikeres lesz 2022-ben a Jobbik pont annyi hatalmat fog kapni, amennyire a szavazok fel fogjak jogosítani.
A miniszter elnökség jelöltségről pedig csak annyit, az elovasztas egy demokratikus intézmény. Amennyiben Jakab fogja a legtóbb szavazatot kapni az eloválasztás során, a többi part visszalépteti jelöltjét, es egyöntetűen Jakabot fogja támogatni.
Ennyi.
sokanvagyunk
Én még olyan pártot nem láttam, ahol nem az aktuális pártelnököt, hanem a szákházuk portását jelölte volna miniszterelnöknek.
Nyírfa
@Horizont: Képzelj el egy Jakab-Orbán-vitát! :DDD
Kár, hogy csak elképzelni tudjuk!
Gazella
Jakabot soha nem fogják tudni félre taszítani! Van kiállása!!!
Yoda69
@sgl: Ezert lesz jo az elovalasztas. Igy nincs vita, hogy ki legyen az osszefogas miniszterelnok jeloltje.
Kivancsi vagyok kik lesznek a tovabbi jeloltek. Dobrev Klara egyenlore nem hivatalos jelolt.
Nessy
A MN cikkírója, ha még emlékszik rá, először Torgyán csinált "királyt" Orbánból! Aki aztán meg is "hálálta" a maga módján.
sokanvagyunk
Most akkor aggódnak vagy kíbecelnek azok a volt vezérkariak akik nem háborúban, hanem gyakorlatozásaik közben rossz stratégiájuk miatt "baráti tűzben" estek el vagy kiszálltak a játékból?
jesz
@Nessy: hát ez az..Torgyán mohó volt, ezert feláldozta a jelöltjeit...

Kérdés, Jakab tanult e az ilyen helyzetekből?...fura, hogy az ellenfelekhez kezd dörgölőzni..
Nyírfa
Megoszlik a fidesz figyelme, már nem csak Soros az ellenség, meg a Fletó, hanem Jakab is, meg Karácsony, meg a Klára, meg a vírus, meg a Brüsszel, meg a félelem, hogy elkúrták, nem kicsit, NAGYON.
Látom, ahogy pörög a fejük a nyakuk körül, megállás nélkül, már beleszédülnek, hová is nézzenek, kire, mire figyeljenek, melyik csatatérre kell erősítés, és honnan vonjanak ki egységeket, közben maguk közé is kell lövetni, mert fel-felbukkan egy-egy Geréb...addig gyakorolták az oszd meg és uralkodj birodalmi elvét, amíg szét nem forgácsolták magukat. Addig loptak, addig csaltak, amíg a bűntudattól paranoiások nem lettek. Mert, bár a látszat csal, a bűntudat ott munkál a mélyben, és igazságot kíván. Ez törvény, a tettes ezért tér vissza a bűntény színhelyére.
A valamikori fidesz - ma már elég bizarr lenne őket akár fiatalnak, akár demokratikusnak nevezni - az MSZP sorsára fog jutni, szétmorzsolódik, elszegényedik, csak már nem lesz kivel összefogniuk. Kidőlnek mint a gyökér nélkül maradt fa.
karma1
volner lihegve terdel orban hatsoja mogott, es gyors nyelvcsapasokkal probalja elfeledtetni, hogy valaha a jobbikban uldogelt, es nem a fideszben, 30 eve mar!
Ahogy irtatok, : kortet az almaval nem lehet osszehasonlitani - Torgyan csak hosszan beszelt, de tulnyomoreszt hulyesegeket, es inkabb rohogtek rajta, mint hogy komolyan vettek volna. Megcsinalta magat egy varosi atlagugyvedbol nagyparasztta' kinevezve - az agrariumhoz annyi koze volt, hogy annak az iparnak a termekeit altalaban megesszuk, megisszuk.
Ha Torgyan Pubi nem szonokolhatott minimum 1 orat naponta a parlamentben, akkor mar rosszul erezte magat - o volt a masik narcisztikus - es annyira el volt telve magatol, hogy orbannak ezt a tulajdonsagat nem vette idoben eszre. Ket narcisztikus politikus pedig nem lehet egy csardaban sohasem - ezt a lecket orban nagyon jol tudta, ha mast nem is.
Most irigykednek, mint a franc. De aki egy kicsit is figyeli a politikai eletet, az mar elore tudta, tudja, hogy orbanek a valasztasig hatralevo idoben semmi massal nem lesznek elfoglalva, minthogy mindenkit le-karaktergyilkoljanak, aki az ellenzek oldalan feltunik elnokjeloltkent. A legtobbet es a legaljasabbat Gyurcsany es Jakab fogja kapni, de ha Dobrev is indulna - de nem fog - akkor ot finomabban, de a ferjen keresztul mindenkeppen el fogjak mondani mindennek, Azt kell majd valasztani, aki ellen a legveresebb lejarato hadmuvelet folyik, mert attol fel a puhos a legjobban.
NKF
Nem kell félni jakabkától!Csak tampon lesz klárikának.
Nyírfa
@Horizont: Tudod, ha valamilyen meglepő fordulat okán mégis szembe kerülnének, és azt adná az RTL, akkor nasival megpakolt tálcával a kezemben letelepednék a tévé elé, és készülnék életem legvidámabb szilveszterpótló műsorára. Mert, az az lenne, kabaré felső fokon, és nem tagadom, lenne benne káröröm, nem kevés. Utána a gép vihetné Orbánt Ausztriába, a fidesz kapkodna, önjelölt utódok tennék még élvezetesebbé számunkra azt a kis időt, amíg az új kormány hivatalba nem lépne. Ez utóbbi már nem is fikció.
Eladott Ország
@NKF: ma, 11:23 ☻ Gerincet veszünk nagy tételben. "Hozzájuk képest a meztelen csiga egy merev gerinc!" (Hofi)
scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/70236209_674036433076267_61068868671504384_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AaqEKdqL_P4AX8YLnDT&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=33d41f9dff39310733b2fae670e7552d&oe=601F904B
A kis pasas retteg. A rendszer recseg-ropog. Sikerült felpiszkálnia a társadalomnak azt a részét, amelynek eddig eszében sem volt politizálni. Orbán azt hitte, hogy elég lesz a saját híveit tovább fanatizálni, mert velük megint behúzhatja a választást. De ehhez az kell, hogy az ellenzéki oldal széttagolt legyen (amilyen most nem), és az apolitikus réteg pedig továbbra is kussoljon. Orbánra eddig sem az ellenzéki parlamenti pártok jelentettek veszélyt, hanem maga a gondolkodni képes társadalom. Ez ébredt most fel és ezzel nem tud mit kezdeni a kormánypárt. Lépjetek, pajtás. Fegyelmezetten, egységben. És fenyegetőzz csak nyugodtan , provokáld csak a társadalmat. Más esélyed már nem maradt. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy egy bukás után számotokra nem a kényelmes ellenzéki tengés-lengés következik, hanem kőkemény vizsgálatok és ítéletek. Az életedért futsz, kicsi focista, ha nem is fizikai értelemben. Te is tudod, mi is tudjuk. A hazugságok ideje lassan lejár. Nem kell ahhoz Soros, sem idegen hatalmak, sem pirézek, sem gyíkemberek, hogy megbuktassanak. Az ország polgárai fogják ezt megtenni.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/98342554_857011498112092_5303494005865054208_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=CnewFRryBS4AX_mxNp6&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=176a18b38fbea77906998cdb1deb0f29&oe=603B48C8
Nagyon csendben vagytok gyerekek... Ez nem tampon, hanem szarszag!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/53604429_2239232072804297_6959455566376730624_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=LiEqwOH_laQAX9LMQZo&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2e5f218e720b6c7ecb0906729e52bc40&oe=60390FB9
Nessy
@Eladott Ország: Mikor elkap az isiász, tudod, hogy irigylem a gerinctelen embereket? És ráadásul még jól meg is fizetik őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.