Az érdi rendőrök három helyre is becsöngettek az elmúlt napokban, három elfogás lett a vége.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint nem tétlenkedtek az érdi rendőrök az elmúlt napokban, egy lendülettel mentek három címre, ahol három elfogást hajtottak végre.

Elvágta volt neje autójának fékcsövét a dühös férfi, el is kapták a zsaruk – videó

Fotó, címlapkép: részlet a rendőrség videójából

"Elsőként a Fejér megyei Ercsibe indultak egy 54 éves férfiért, akinek a válást követően sem javult kapcsolata volt feleségével, elmérgesedett viszonyukat, rendszeres vitáikat többször megbosszulta a gyanú szerint. Egy alkalommal, 2021. január 19-én elvágta volt neje autójának fékcsövét, három nappal később összekarcolta a karosszériát és levágta a kerekek szelepét. Főként a szerencsének volt köszönhető, hogy az asszony az elvágott fékcső miatt megszűnt fékhatást menet közben időben észlelte, majd javíttatta. A nő életét is veszélyeztető cselekedet, valamint a második akció közel 700 ezer forintos javíttatási költséggel járt.

Elfogásakor a házában tartott kutatás alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez köthető csavarhúzót, csípőfogót lefoglalták.

A férfi kihallgatásán részben beismerő vallomást tett, a fékcső elvágását tagadta. Őrizetbe vétele mellett folyik ellene közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását"

- áll a közleményben.

A második cím Százhalombattán volt, ott egy 56 éves férfit, V. Jánost keresték (és meg is találták), akit a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözött, mert az önbíráskodás miatt kiszabott szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg. 

A harmadik cím egy érdi ház volt, onnan is egy elítéltet kellett elővezetniük a rendőröknek, a 26 éves férfi ugyanis nem kezdte meg a fogház fokozatú szabadságvesztését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.