Több ismerősömnél, többekközt nálunk is most már több, mint 50%-kal fizetünk magasabb törlesztést, mint 2 hónappal ezelőtt. Már az ember nem sír inkább csak nevet rajta kínjában, hogy meddig kúszik még felfelé az euro. Talán éppen ezért örül az ember, mikor azt hallja, hogy egy ügyvéd megpróbálja a “lehetetlent” és próbapert indít a magyar bankok ellen.

Forrás: ezvan.info
Feltöltő: bilzol
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bilzol
Beszélnek már 350-ről is! Na attól már mindenki szívni fog!
(sajnos)
nanena
@charlie: Érdekes módon sok közgázt végzett ember felvette a devizahitelt. Én is. Aki nem vette fel, az most büszkén veri a mellét, hogy látta ennek kockázatát. A kockázatát mi is láttuk. De az ember hajlandó feltételezni, hogy normális gazdasági folyamatok mennek végbe a világban. S az nem indokolt volna ilyen változást. Vannak olyan események, amelyeket egyszerűen nem lehet előre bekalkulálni. Ezt nevezik véletlennek. Az viszont nem véletlen, amikor intézmények, emberek olyan döntéseket hoznak, amelyek válságot idéznek elő, miközben az információkhoz való hozzáférésünket korlátozzák.
ugyeugye
@nanena: mindannyiunk előtt világos, hogy kik és milyen módon jutatták ebbe a helyzetbe a világgazdaságot. Mégis sorra vették fel a csőd előtt/után a dollármilliókat végkielégítésként.
A világ rendje mindig is az volt, hogy aki szegény, az a legszegényebb. :(
eberti
Ki a hibás? Majd jönnek a mutogatások (visszafelé).
Szerintem Árpád apánk a hibás,hogy miért itt parkolt le és miért nem Svájcnál...
nanena
@eberti: Hátha még elment volna az Atlanti óceán. Akkor most nem Európai Unió lenne, hanem Magyar Unió. Nagyobb helyen tudnánk veszekedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.