A Fidesz országgyűlési képviselője közleményben reagált legújabb ügyére.

Simonka reagált a mentelmi joga felfüggesztésére: "Nem követtem el semmit"

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Hétfőn kormánypárti támogatással egy másik ügyben is felfüggesztették a fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György mentelmi jogát. A képviselő ellen most „vesztegetés hatósági eljárásban bűntette” a vád, de Simonka azt állítja, hogy ártatlan.

A képviselő szerint egy levelében kifejezetten kérte, hogy jelen lehessen a mentelmi bizottság ülésén, a meghívót ennek ellenére késve kapta meg.

“Nem követtem el semmilyen bűncselekményt, és ahogy eddig is tettem, ezután is mindenben együttműködök a hatóságokkal annak érdekében, hogy mielőbb kiderüljön az igazság”

– reagált a politikus.

Forrás: hvg.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
ha kiderül az igazság örökre sitten maradsz!!!
Béla333
Hát persze...
Nem is vagy a Fidesz-maffia tagja...
Sőt! Te vagy az egyetlen becsületes Fideszes...
Ja..
solidedge
Nem véletlen, hogy ennyire odázzák Simonka perét. Ha Simonka kiborítja a bilit és elmondja, hogyan lopják szét rendszerszinten a fejlesztési pénzeket, akkor a Fidesz népszerűsége nagyot zuhanna. Ezt természetesen a Fidesz nem engedheti meg magának. Vagy megfenyegetik Simonkát, vagy alkut ajánlanak neki.
Józsipapa
fogjál kezet boldog pista barátoddal és vonuljatok a börtönbe !!!
jesz
@solidedge: a fenyegetés nem a legbiztosabb...inkább megveszik..attól általában boldogabban felejt a kedvezményezett...ha megbízhatóan felejt, akkor még egyszer visszamászhat az alom melegébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.