A Magyar Nemzeti Bank egykori elnöke szerint akár 10-15 százalékos gazdasági visszaesés is lehet...

Forrás: jaszon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peller
Olyan jó, hogy a bankok mindig és mindenkitől csak kérnek. Az állam meg nézi tétlenül! Kezd unalmassá válni! A mindennapi megélhetés már a tét! Jólééét.. ugyan már
kiti07
A valutavalsaghoz illetve hogy 'hogyan segit a kormany azokon akik szeptember 30 a utan vesztettek el allasukat.' temahoz szeretnek hozzaszolni. Ez jol is van igy. Szivbol orulok hogy vegre talaltak megoldast arra hogy akik ez ido utan elvesztettek munkajukat a bankok tol kerhetik a hitel 2 evre valo felfuggeszteset. Ez eddig tetszik de az mar nem hogy havi 10.000 forintot kell nekik ez ido alatt befizetni. Hisz amirol nem irnak es sokan szerintem tudjuk hogy a thm alatt a teljes torlesztoreszletet hiteldij mutatot is ertjuk, ezert mi lenne ha kamatot csokkentenek oly mertekben hogy az a hitel fizetheto legyen illetve szuntessek meg az elotorlesztesi dijat hogy az a szerencsetlen ugyfel aki devizaban vagy isten tudja miben adosodott el, rendezni tudja mihamarabb a tartozasat. Hisz aki munkanelkulive lett hirtelen nem hiszem hogy akad majd havi 10000 ft ja arra hogy tovabbfizetgessen. Hat miert nem lehetett mar azt a tizest elengedni. Szoval ezek szerint a munkanelkuliek sorsa megoldodott ezzel? Es a tobbi ember akinek ugyanugy vannak hitelei es meg van munkajuk is esetleg de a torlesztoreszletuk kiteszi az egesz havi fizujukat mondjuk egy ket gyerekkel a nyakukon azok mit csinalnak? Szoval szerintem meg jobban es hatekonyabban kellene odafigyelni az emberekre es nem rajtuk leverni amit egy ket kormanyzati ciklus osszelopott az elmult 16 ev vezetese alatt. Meg kellene nezni azokat a szerencsetlen embereket akik minimalberbol tartjak el a csaladot ha egyaltalan el tudjak tartani es leengedni a vizet a gazdag emberek uszomedencejeben. Amugy orulok hogy a Provident ellen fellazadtak a magyarok. Hamarabb kellett volna megtenni akkor mar nem itt tartanank. Hajra Magyarorszag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.