A kormánynak egy éve lett volna felkészülni bármiféle eshetőségre. Ehhez képest pánikszerűen, az utolsó pillanatban találják ki, pontosan hogyan is kellene újra lezárni az országot. Vélemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Most a bajban a válságban, a valódi ellenséggel látszik igazán, hogy ezek a tetvek mennyire alkalmatlanok a kormányzásra. Csak lopni, és arra törvénykezést építeni.
Eladott Ország
Azért nem igazán csinálnak semmit, csak úsznak az árral, mert a vezetők nem hozzáértés alapján lettek kiválasztva, hanem az Orbán hűségük alapján. Szerencsétlen egészségügyisekből is katonákat csináltak, nem elég nekik a sok beteg. Elüldöztek 5500 embert onnan, ahol már most is kevés van. Szerencsétlenek látástól mikulásig dolgoznak, az ápolók ráadásul kis pénzért, amíg bírják. Ha már nem akkor még kevesebben lesznek. Ezek a kinevezések is Orbán félelme miatt vannak, mindenki fölé kineveznek valakit, aki ellenőrzi az eddigi főnököt. Az orvosokat katonák. Ráadásul azok még annyit sem tudnak. Lásd MÁK. A vezetőjük indoklás nélkül fel is mondott. Már senkiben sem bízik meg Orbán, még a saját embereibe sem. Az életedért futsz, kicsi focista, ha nem is fizikai értelemben. Te is tudod, mi is tudjuk. A hazugságok ideje lassan lejár. Nem kell ahhoz Soros, sem idegen hatalmak, sem pirézek, sem gyíkemberek, hogy megbuktassanak. Az ország polgárai fogják ezt megtenni.
Nessy
@Aki Én: Ilyen, amikor valaki elhiszi magáról, hogy mindenhez értő zseni! Amikor viszont baj van, és valós döntést kell hozni, lebénul! Aztán elkezd kapkodni, és jönnek az egymásnak ellentmondó rendeletek.
1984
"Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti keresztény fajtestvériség, a Kárpát-Duna-Nagyhazai kipcsákkonzervativizmus ezt az egészet. Én elhiszem, hogy a Gyurcsány is el tudta volna baszarintani, a Fekete-Győr is el tudta volna baszarintani, a teljes MSZP el tudta volna baszarintani, és mindenki más is el tudta volna baszarintani, de nem ők baszarintották el, hanem a fajturulok. És nem kicsit."

orulunkvincent.blog.hu/2021/03/05/a_hetvegi_oltast_elbaszarintotta_a_nemzet_atyja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.