Kedd este a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház udvaráról vittek el egy hullaszállító járművet. A hatóságok elmondása szerint a temetkezési vállalkozás autója üres volt, amikor a bűncselekményt elkövették – értesült a 24.hu.

A kórház udvaráról kötöttek el egy hullaszállító autót Salgótarjánban

Fotó: Pixabay

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 21 éves etesi férfival szemben. A fiatalember este 21 óra 45 perc körül odament a kórház udvarán álló egyik temetkezési vállalkozás kocsijához, elindította a benne hagyott kulccsal, majd azzal Salgótarjánból Karancsaljára közlekedett. A szakszerűtlen használat miatt azonban a jármű meghibásodott és megállt – írja a 24.hu.

A férfi ezt követően ellopta az indítókulcsot és a vállalkozás alkalmazottjának táskáját, az abban lévő készpénzzel, bankkártyával és okiratokkal, és elektromos cigarettával együtt. A 24.hu szerint a rendőrök a bejelentést követően elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított fiatalt, és lefoglalták tőle az eltulajdonított értékeket, és azokat visszaadták a gazdáiknak. Értesüléseink szerint a bűncselekmények elkövetésével gyanúsított fiatal beismerte a bűnösségét a kihallgatása során, a tettét pedig azzal indokolta, hogy közlekedni akart.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
20 évig közlekedjen a börtön udvarán - gyalogosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.