Újabb áldozat jelentkezett, akit átvert Fekete Dávid. 2018-ban vásárolt tőle egy kocsit – írja a Blikk.

Újabb súlyos vádak Fekete Dávidról: kismama karambolozott miatta
Fotó:TV2

A szervizben derült ki, hogy korábban totálkárosra volt törve és darabokból hegesztették össze. Ráadásul műszakilag is olyan rossz állapotban volt, hogy Horváth-Farkas Tímea emiatt karambolozott, amikor első gyermekével volt áldott állapotban.

Egyre gyűlnek a vádak Fekete Dáviddal kapcsolatban, mi is írtunk az áldozatairól egy korábbi cikkünkben.

A kálváriánk 2018-ban kezdődött, kinéztem egy autót az akkor még vőlegényemmel. Egy 8. generációs dízeles Honda Civicet, amiből akkor két eladó volt az országban. Szerettük volna megvenni. Fekete Dávid kereskedése mellett döntöttünk

- mesélte a Blikknek.

Az első autóm lett volna, évekig spóroltam rá. Amikor beszéltem Dáviddal, azt mondta, ez nem felel meg az igényeinknek. Ajánlott egy másikat, amit behoz Németországból. Kiválasztottuk, az ára 1 millió 390 ezer forint volt, a felét kérte előlegnek, kifizettük. Adásvételi nem volt, azt ígérte, postán küldi

- folytatta, majd azt is elmondta, hogy egy hónap múlva mehetett az autóért.

Az átvett autóról nem kaptak papírt, azzal hitegette őket, hogy postán küldi. Miután kifizették a kocsit, elvitték megnézetni a szervizbe.

Itt olyan hírt kaptunk, ami sokkolt minket. Közölték, a kocsi darabokból van összehegesztve, más színre van fújva. Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni. Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált. Már várandós voltam, szerencsére nem lett nagyobb baj. Egyértelmű, hogy becsapott az autóval, ezért karamboloztam terhesen.

- mesélte történetet Tímea.

A felháborodott asszony azt is elmesélte, hogy hosszas huzavona után postán érkezett meg az adásvételi, amit Szlovákiában, a férjezett nevére állítottak, pedig nem volt még házas.

 az aláírásom is alá lett hamisítva

Ügyvédi felszólításra végül visszafizette a vételárat,  de Tímeáék így is százezreket buktak a vásárláson az átírással és néhány sürgős javítási költséggel együtt. 

Forrás:Blikk
Címlapkép:TV2

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.