Bojár Gábor szerint Orbán a hobbijainak rendeli alá az országot. Az üzletember szerint a Gyurcsány-fóbián túl kell lépni, hogy a huxit elkerülhető legyen.

Keményen bírálta Orbán Viktort Bojár Gábor: " A foci és várba költözés érdekli, saját hobbijainak rendeli alá az országot"

Orbán Viktor miniszterelnök kezet csókol Szabó Tünde sportért felelős államtitkárnak a Budapest Honvéd Magyar Futball Akadémiája új utánpótlásközpontjának avatásán 2018. november 22-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Bojár Gábor a Magyar Hangnak adott interjúban arról is beszélt,

szerinte az ellenzéki összefogás legnagyobb kihívása, hogy az esetleg vállalhatatlannak tűnő jelölteket is vállalni kell, ha az Orbán-rendszert le akarják váltani.

Az üzletember abban bízik, hogy

a 2022-es választásig „a Fidesz-árvák is túl tudják magukat tenni a Gyurcsány-fóbián és megértik, hogy a nagyobb baj nem Gyurcsány, hanem a huxit”.

Továbbra is úgy véli, hogy

Orbán Viktor ki akarja vezetni az országot az Európai Unióból, ami „történelmi bűn, amit meg kell akadályozni, és ennek minden mást alá kell rendelni”.

A hetilap újságírójának ellenvetéseire felidézi, egyszer konzervatív fiatalok előtt beszélt erről Szájer Józseffel is, aki szintén cáfolta ezt, hosszan sorolta érveit, majd az ő ellenérveire azt válaszolta, hogy a Fidesz abban különbözik más pártoktól, hogy amit tesz, ahhoz tömegtámogatást is szerez.

Bojár Gábor szerint a volt fideszes EP-képviselő akkor igazat mondott, és éppen ez zajlik most is,

Orbán ki akar lépni az unióból, a nép viszont nem, tehát dolgoznak a kilépés tömegtámogatásáért.

Szerinte a kormányfőnek a jogállamisági mechanizmus elfogadása és a néppárti szakítás után egyre kevésbé éri meg az EU-tagság.

Az csak nyűg neki, kívül sokkal több olyan dolgot tehetne meg, amit szeretne.

A jelenleginél gátlástalanabbul üzletelhetnének bárkivel, bárhol saját zsebre, nem kellene eltűrni még mutatóba se ellenzéki hangot, magyarázkodni a magánrepülős, jachtos luxusutak miatt.

Komoly gondnak tartja, hogy nincs olyan ember a miniszterelnök környezetében, aki bírálni merné, külső kontroll lenne. Ráadásul Bojár Gábor számára úgy tűnik, Orbán Viktort

legjobban a foci és a várba költözés érdekli. (…) De ezermilliárdokat költeni erre a közösből? Elképesztő, hogy valaki ennyire a saját hobbijának rendeljen alá egy egész országot.

Forrás: Magyar Hang, 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hű, de "széles az efftársi látóköre"! Csak tovább ne szűküljön, mert majd még haza se talál!
tudode
Akkor most/majd nekünk kell döntenünk! (Passzra kell verni!)
.
---- "Joga van a népnek elkergetni a kormányt" - Orbán Viktor

www.youtube.com/watch?v=kQld6YVgmDs
----------------------------------
.
.
---- Orbán Viktor üzenete a fiataloknak 2007-ből
.
www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo
.
A szabadság nyugatról jjött még 2007-ben, aztán ahogy múltak a gyermekévek
.
www.youtube.com/results?search_query=orb%C3%A1n+%C3%BCzenete+a+fiataloknak
.
------------------------------------
.
Ahogy behajol az ország gyALÁZATOS szolgája, már attól is felfordúl az ember gyomra!, pedig ha megbecsüli magát lehetett volna egy a sok(k) közül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.