Minden esetben a bíróságokon dőlne el, hogy egy-egy beperelt médiamunkásnak mi lesz a sorsa. Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje Földi-Kovács Andrea vendége volt a Hír TV-n, a beszélgetést a Telex szemlézte. A politikust elsősorban a járványhelyzettel kapcsolatos korábbi, ellentmondásosnak ítélt kijelentéseiről, valamint az esetleges kormányváltást követő elszámoltatási terveiről kérdezték.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"...a többi esetben pedig léteznek bejáratott jogállami eszközök arra, hogy elszámoltassák a korrupt személyeket, ilyen lenne például egy Romániában már kipróbált korrupcióellenes ügyészség. Földi-Kovács Andrea felvetette, hogy vajon a DK-s korrupciót is elszámoltatnák-e akkor, mire Fekete-Győr közölte, hogy természetesen, hiszen a korrupciónak nincs színe."

Nagyon helyes! Régóta várok már egy olyan programra, amelyik oldaltól függetlenül üldözi a bűnt.
Az utolsó ilyen párt az LMP volt, most Fekete-Győr jó válaszokat adott.
Szurkolok neki(k).
Béla333
Aki hiányolja (jogosan), hogy az ellenzék mutasson már valami program félét, annak figyelmébe ajánlom a Momentum 3-30-300 napos programját is.
Ha ilyen keményen, következetesen végre is hajtja a Momentum az elképzelését, az nem fog örömet okozni az eddig hatalomban levő és egymás disznóságait elsímító pártoknak és politikusainak.
Pedig erre van szüksége az országnak, nem a további maszatolásra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.