Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben.

A baleset-info.hu cikke szerint Budapesten balesetet szenvedett egy menetrend szerinti éjszakai buszjárat az éjjel, de az MTI híradása szerint senki nem sérült meg a balesetben. 

Fát döntött egy éjszakai busz a fővárosban – fotók

Összeroncsolódott, menetrend szerint közlekedő 931-es éjszakai autóbusz a főváros VIII. kerületében, a Rákóczi út 15. számú ház előtt, ahol a gépjármű felhajtott a járdára és kidöntött egy fát 2021. március 21-én. A balesetben nem sérült meg senki. 

Fotók, címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

A baleset-info.hu szerint a 931-es vonalon közlekedő busz a járdára hajtott és egy fának ütközött a VIII. kerületben a Rákóczi út 15. előtt. A lap úgy tudja, a sofőr rosszullétre hivatkozott, szerencsére utast nem szállított az ütközés pillantában, így nem sérült meg senki a balesetben, bár a busz alaposan összetört. 

Fát döntött egy éjszakai busz a fővárosban – fotók

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

"A mentési munkálatokat nehezítette, hogy a daru hevedere nem bírta elmozdítani pozíciójából az autóbuszt, így a katasztrófavédelem munkatársai feldarabolták a kidöntött fát, szétvágták a korlátokat annak érdekében, hogy a buszt vissza tudják helyezni az úttestre"

- olvasható a cikkben.

Forrás: baleset-info.hu, MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.