Fekete-Győr András élő adásban fog válaszolni a kommentekben érkező kérdésekre. Egy év múlva országgyűlési választás lesz.

A Telex cikke szerint berúgta a kampánymotort Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje. 

Hazugságvizsgálóra köti magát a Momentum elnöke, hogy kiderüljön, tényleg Soros pénzeli-e

Fotó, címlapkép: Facebook/Fekete-Győr András/videórészlet

A Facebookon posztolt videójában a következőket kérdezi, egy évvel az országgyűlési választás előtt:

Szerinted is a legtöbb politikus hablatyol, mellébeszél, terel és hazudik? Szerinted én is ilyen politikus vagyok?

A Momentum elnöke a videóban azt ígérte, hogy erre most mindenki választ kaphat, mert hazugságvizsgálóra fogja kötni magát és egy bűnügyi szakértő társaságában élő adásban fog válaszolni a beküldött kérdésekre.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy nyugati ügynök vagyok-e, Soros-bérenc-e vagy, hogy a francia barátnőm miatt csináltuk meg a Nolimipiát, akkor ez most a te lehetőséged

– mondja el a videóban a Momentum miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: Telex

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@karma1: .
Kb. én is így láom ezeket az ifjú titánokat, de a regnálók, és a felcsúti táborának a sorosbérencezése sztem jellemhibás! Durvának tartom azt, hogy a segítőkézbe harapnak!
.
Fegyövel kapcsolatban: ki tudja mi lakozik benne! Amennyiben mégis bizalmat kap a nyomulásáért, élettapasztalat nélkül előfordulhat, de másként nem száll fejébe a dicsőség!
karma1
@tudode: Kedves, meg kell csak nezni a testbeszedet! Ebbol a palibol a vilagon semmi jo nem nezheto ki! Igen, obenne is benne van a lehetoseg a jora, de ugyanugy is bejohet, mint orban. Hiszen orban is langlelku titankent indult, de kijott belole az igazi en-je...
A magyar nepben, a magyar gazdasagban nincs mar annyi ero, - es foleg ido sem - hogy meg egy megelhetesi politikust huzzon magara.
Gyurcsanyrol legalabb tudni lehet, hogy sem o maga, sem a DK-sok nem lopnak. Nem is penzert csinalnak azt, amit - pedig az, aki orban utan a rengeteg szart el fogja takaritani, az minden penzt megerdemel, plusz a Nobel - Oscar - es Globe dijat is...
Az sem veszi ki tul jol magat, hogy a magyar szarmazasu Sarkozyt eppen most kuldtek boribe korrupcioert, - hat akkor milyen megitelese lenne egy olyan magyarnak, akinek francia a baratnoje (ill, mar reg nem az, de gondolom fegyo"r a francia nyelvteruleten elo uniosokat, meg a fiatal Macront akarna a maga oldalara allitani - hat most eppen nem kedvez ennek a helyzet)
tudode
@karma1: .
Magam részéről megéltem a Horthy-rendszertől a mai napig (hála a jóégnek), és az a tgapasztalatom, hogy egyre silányabbak szándékoznak a bársonyfotelt elfoglalni, jelen esetben az egész országot, de ilyen kiszolgáltatottság, szegénység talán csak a II. világháború után volt.
.
De volt koncepció! Épült, szépült az ország, eltűntek a romok, volt jövőkép. Épültek a lakótelepek, a művelődési házak, a hidak, stb., stb., amit ezek a senkiháziak széthordanak.
.
Könnyű befolyásolni a népet, mert (már leírtam többször), hogy én is 1998-ban ennek a szarkabőrbe bújt csúszómászó pártjára adtam a voksomat, nem számítva arra, hogy választás nélküll átveszi a parancsnokságot. Már akkor rájöttem, hogy valahol hibádzik a pasi, mert a kisgazdákkal sohasem, aztán Torgyán dr. jóvoltából nyakunkon marad!
.
Már akkor rájöttem, hogy hibádzik a pasi amikor a Deák téren épülő Nemzeti Szinház építését átrakatta a rozsdatelepre, és az épülő IV-es metró építését is megállította koalícióban a kisgazdákkal. Aztán hol vannak a kisgazdák, az SZDSZ, az MDF. Egyedül Gyurcsány Ferencben nem tudott még vezetőszáron gyönyörködni.
.
Szörnyű! Ilyen kiszolgáltatottság, szegénység talán a II. vh után volt. Aggódom a fiatalság jövőjéért, hogy mi vár rájuk ha eltűniki ez a szekta, előről kell kezdeni mindent.
karma1
@tudode: Minden betuddel csak egyet tudok erteni - sajnos.Azzal is egyetertek, hogy a II VH utan valoban nagy volt a szegenyseg, de volt cel, volt jovonk, (legalabbis akkoriban inkabb a szuleimnek, mert ok voltak akkor fiatalok, en 54-ben szulettem).
Igen, a politikusok minosege is erosen valtozik - de a vilagunk is silanyul: minel tobb kutyu es technika vesz korul, annal sivarabb lesz az egyen elete.
Egy dolog jutott nemreg tudomasomra, sajnos, igy a neten keresztul: hogy a "rejtett" (tehat nem a nyilvanossag elott dolgozo ) tanacsadoi kozott van Gazsi Gizi jovendo lato, es ez azert nem jo, mert ot nagyon jol ismerem - MINDIG fog neki tanacsot adni, amivel ez a goreny meguszhat sokmindent. Igaz viszont, hogy Gizi tanitasa szerint a lepeseket nehanyszor meg tud kerulni, de a vegzetet senki sem kerulheti el - o se! Viszont addig meg szenved a magyar! (Gizike ezt annakidejen ugy tanitotta, hogy mindenkinek van egy szuletesekor meghatarozott eletutja, az eletenek a hosszaval, es a vegen a halal idopontjaval. Ez utobbit egyetlen jovendo lato sem mondja meg, - mert ezt nem szabad megtenniuk! - de elegge pontosan korul tudja irni. Ekozott a ket datum kozott - szuletes es a halal - minden egyes embernek az elete nem mas, mint dontesek sorozata - aminek 95 %-a sajat dontesunk (tudat alatti altal vagy tudatosan, de a mi dontesunk), es kb 5 %-a "veletlen" (De veletlenek nincsenek vagyis az 5 % az, ami az Isten - vagy a folottunk levo Ero - beleszolasa a donteseinkbe, mert vegulis O fog gyozni, es ugy es akkor halunk meg, ahogy az mar a szuletesunkkor el volt dontve). Sztem Gizi jol latja, hogy mi fog kovetkezni, es egy darabig adhatott neki hasznaveheto tanacsokat, amivel az utolso pillanatban mindig jo dontest hozhatott - de ezt nem lehet a vegtelensegig huzni.
tudode
@karma1: .
Sajnos belelátok őfélesége által összekutyult állam működésébe, többször leírtam, hogy évtizedekig ettem az államigazgatás kenyerét! Belelátok a jelenlegi állam működésébe, amely elborzaszt. Mégpedig az, hogy egy olyan halandó dönthet szinte minden szinten, aki "csak" egy jogÁSZ papírt lobogtathat, nem bízik már senkiben, mert az állam minden ágát maga alá gyűrte, miután visszaragadta karaktergyilkolás árán a hatalmat, elsők között a rendvédelmiseket hasaltatta el, majd az egyetemek alapítványosításáig meg sem állt, ahol máris lehúzhatják a sápot őfélesége kiváltságosai
.
---- Milliós fizetést kap néhány egyetemi alapítvány kuratóriumi vezetője
.
index.hu/belfold/2021/03/21/dk-nehany-egyetemi-alapitvany-kuratoriumi-vezetoje-millios-fizetest-kap/
------------------------------------
.
Bárkinek sikerül leváltania a szakbarbár felcsúti nemzetvezetőt, az bukás nélkül képtelen lesz elfogadhatóvá tenni ezt a diktatúra féle kutyuldát, nagy árat fizetve kedves mindannyiunk!
karma1
Gondolom, a hazugsagvizsgalot egy jol adagolt nyugtatoval meg lehet teveszteni. Lassubb reakcio, kisebb amplitudoju kilengesek , amiket akarhogy is lehet magyarazni. Egyebkent mentalis treninggel is lehet rendesen "karbantartani"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.