A polgármester azóta kijavította magát hiszen, nem a Fideszre szavazókról, hanem a fideszes pártemberekre mondta, azt, hogy sokszor még egy keresztrejtvényt se tudnának megfejteni – írja a Telex.

"Ki az a senkiházi" – Keményen nekiment Márki-Zay Péternek a CÖF a keresztrejtvényes beszólása miatt

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Olyan autóshoz is hasonlítható, aki tudatlanságában a sztrádán szembemegy a forgalommal, így céljához soha nem ér oda

– írja közleményében Márki-Zay Péterről a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány.

Hódmezővásárhely polgármestere eléggé felbőszítette a CÖF-öt. És úgy reagáltak, hogy a Békemenet szervezői és a „félmilliós követői tábora” mindenkor készen állnak, hogy kövessék szívbéli akaratukat, miszerint: A haza minden előtt!

Ki az a senkiházi, aki szerint a nemzeti konzervatív keresztény oldal követői még egy keresztrejtvényt sem tudnak megoldani

– kérdi a CÖF.

A vége nehogy az legyen, hogy a járvány vége után, szerveznek a háza elé egy Békemenetet.

Hódmezővásárhely polgármestere nemrég azt mondta a Telexnek:

Nem a Fideszre szavazókról, hanem a fideszes pártemberekről beszélt, amikor azt mondta, hogy sokszor még egy keresztrejtvényt se tudnának megfejteni

Forrás: Telex
Címlapkép: Facebook/Márki-Zay Péter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Shikari: KUSS LEGYEN NEKED TE ELHASZNÁLT GECICSOMÓ!!! TAKARODJ A KURVA BOZGOR ANYÁDBA TE IDIÓTA !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Csípem,,mikor a szarosnyelvű,,közpénzzel kitömött ,obsitos munkásőrök háborognak..
Javító
Kár volt javítgatni Aki szemétre szavaz az maga is szemét. Egyszerű. Alja embereknek alja kormánya van. Nem kell ezt szépíteni. Közöm hozzájuk? Ki a fene akar egy udvarvégi budiban xarokkal együtt úszkálni mert nekik az tetszik? Elégbüdösbunkó ötkörösztös vizeletes Bajerzsótfika Lovag Úr voltam ? Várom Káder Janit a kín- tüntetésével. Ha Bajerzsótfikának jár, jár nekem is. Ja meg fent a várban várnék egy lakást is. Elcserélném én is egy udvarvégi budival.
Clavigo
@Shikari: Szerintem te még munkásőrnek is hülye lettél volna...
Eladott Ország
Ki más, ha nem pont Csizmadia László lenne tisztában azzal, melyek is az álcivil szervezetek Magyarországon? Elég egyértelműen ő is egy ilyen szervezet vezetője, hiszen a CÖF közpénzen nyalja ki a kormány valagát, a meleg szarig méghozzá szinte napi rendszerességgel. Az általuk szervezett Békemenet is olyan független például a valóságtól, hogy már az is csoda, hogy nem egy fidesz logóval ellátott transzaprens mögé sorakoznak fel, mint a fidesz fizetett szócsövei. Megtehetnék ugyanis minden gond nélkül, hiszen csak az nincs tisztában a szervezet hátterével, akit egyébként sem érdekel, hogy miből gazdálkodik a CÖF. A CÖF, amely kiáll egy olyan kormány mellett, amely már-már feladatának tekinti a közpénzek ellopását, az egészségügyi és oktatási rendszer szétverését, valamint az idősek és kiszolgáltatottak halálra ítélését. Aki emellett a kormány mellett nyíltan kiáll, az többet tesz a saját hazája ellen, mint a fent nevezettek együttesen, sokszori újjászületés után. Ha tehát mindenképpen hazaárulót kellene megnevezni, nekem Márki-Zay Péter helyett speciel az agyatlan Csizmadia László neve ugrana be rögtön.
Qqberci
"a nemzeti konzervatív keresztény oldal követői "

- akik jachton orgiáznak
- ereszen ereszkednek
- stb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.