A hatóságok 3 évig vizsgálták, elemezték azt a szituációt, amelyben a vádlott rendőrtisztnek 2-3 másodperc alatt kellett döntenie.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: lpusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

korvai
Jó néhányan voltunk, akik vártuk hogy elítéljék a rendőrt, hisz gyilkolt! Sajnos győztek az őt kivédő vezetők, parancsnokok. Több oldalas levelet küldtem el különböző forumokra, amikben nevek, titkok, és a mocskok feltárása megtörtént. Ha a bíróság megvizsgálta volna a levél tartalmát, akkor elítéli a rendőrt, aki súlyos hibát követett el. A sajnálatos tragédia után kiszivárogtak olyan hírek, hogy a vezetők el akarják tusolni az ügyet, hisz a gyilkosnak az összes parancsnok jóbarátja.Sikerült nekik, éljen a korrupció! Nem számítanak a hibák, csakhogy működjön a kéz kezet mos elv, mert a vezetők között az folyik. A feljebb ülő parancsnoki brancs egymást védi és ezzel karrierjüket építgeti. Így könnyű, ha még halált okozni is lehet bármi áron, mi bennfentesek pedig kussoljunk, vagy mehetünk amerre látunk. Reméljük, hogy egyszer kiderül az igazság és értelme lesz a hosszan tartó nyomozásnak is. Miért tartott ilyen sokáig az ügy? Eltüntettek jelentéseket, átszervezés indokkal félreállítottak rendőröket, akiknek a lelkiismerete nem bírta el, hogy el akarják tusolni az ügyet(de sokan reméljük, hogy egyszer megszólalnak, és elmondják a disznóságokat) és a vezetők mindent elkövettek azért, hogy nehogy boruljon a bili. Felháborító, hogy a rendőrségnek mindent szabad. Gyilkolhat még mielőtt kiderül, hogy ki ül az autóban??? 8 kiképzett ember megy 1 ellen és nem tudták annyian elfogni, mi ez, ha nem gyilkosság? Hogy vannak kiképezve??? szégyen és gyalázat!!!Sajnos mi szürke emberek a berkeken belül jól tudjuk, hogy milyen disznóság folyik, páran hangot is adtak nemtetszésüknek, ők már nincsenek közöttünk. A tragédia folytán meghalt egy fiatalember, a halála sokszoros büntetés volt az általa elkövetett cselekedetnek!!! Ezt fogja már fel mindenki!!!
nanena
@korvai: Igaz, a rendőrnek meg kellett volna símogatnia a drogdílert és meghívnia egy sörre.
Jelenleg, amikor a bűnözők veszik át a hatalmat, s a rendőrség tehetetlen, éppen ilyen viselkedést várunk el.
Persze nem rendelkezem minden információval, véleményem a cikken alapszik.
menasagh
@korvai: Csak nem veszett oda a te kokód is ?
Ha elolvasod még egyszer a cikket figyelmesebben, rájössz hogy a rendőr a kötelességét teljesítette. Rálőtt egy olyan autóvezetőre aki menekülés közben elgázolt, felütött (bárminek nevezhető) egy szolgálatban lévő feladatát teljesítő rendőrt és ő volt aki felet a csoportja testi épségéért, mindamellett, hogy az áldozat bűnöző volt, drogot szállított.
korvai
@nanena: Érdemes lenne elolvasni a Népszabadság cikkét, mely 2008. október 13-án jelent meg, az archívumban megtalálható, vagy cím alapján. A cikk címe. Hős vagy gyilkos? Elég érdekes cikk. Akinek nincs kellő információja a rendőri vezetők magatartásáról, jobb ha nem nyilvánít véleményt. Vagyunk páran közelebb a "tűzhöz", mi aztán belelátunk a moslékba, csak a disznók nem eszik, mert büdös!!!
korvai
@menasagh: Nem kell abban biztos lenni, hogy az ő cucca volt, a társa akié mellesleg a furgon volt meglógott. Én és atársaim is harcolunk a kábítószer ellen, de itt óriási hiba történt. Különben ismerem a parkolót, alig lehet gyorsulni, és ki az a hülye rendőr, aki a földre esve nem gurul el, ha veszélyt észlel. Azért vannak kiképezve súlyos pénzekért..., vagy mégse, akkor miért mentek oda???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.