Hadházy Ákos, Orbánék egyik legelszántabb ellenfele és kritikusa -talán nem is véletlenül, hiszen Ő maga is a Fideszből jött, így jól ismeri a mechanizmusukat- közösségi oldalán írta meg egy mosolygós smile kíséretében, hogy börtönbe záratná a nemzeti kormányunk rendőrsége.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valójában két ember van, akik belelátnak a sunyi paraszt (bocs a földművesektől) cinkelt kártyáiba:
.
-- Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnöok, akinél jobban nem látja át senki milyen módon "működik" a felcsúti nemzetizé NER-je, magyarán úgy mint az elefánt a porcellánboltban, követve őfélesége
.
-- Dr Hadházy Ákos akinek felfordult a gyomra, volt fideszesként attól amit művel Felcsút kRÉMJE azok jóvoltából, akik csak azt fidelik amig összevissza ketyeg 30 éve, 24 órán ellentmondva még önmagának is!
.
Bűne az, hogy belelát a szakbarbár politikai szélhámos cinkeltkártyáiba!
----------------------------
.
Szekszepilje az, hogy elvégezteti a piszkos melót a csicsKÁIVAL nagyon rafinált módon pl. Czeglédy estében: letartóztatja a lóvét, aztán fizessen ha tud, kivonva a forgalomból, majd ráfogják, hogy Czeglédy az ördög ügyvédje
.
----- Czeglédy Csaba: „Nem akarom a fideszesekre rágyújtani a házat”
www.youtube.com/watch?v=whbiYRTohXU
-----------------------------
.
Egzotikus meccs az amikor két jogász meccse zajlik. Az egyik perfekt a jogban, a másik pedig soha nem gyakorolta a tanultakat, csak azt tudja milyen módon lehet a jogi kiskapukon ki-, be caplatni, ezzel a hadicsellel bekebelezve az egész országot!
------------------------------
.
Kezdődik állat módjára a választási "hadművelet"!
ómió
A diliház tényleg "testhezállóbb" neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.