Kövesse velünk percről percre a kormányinfót.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Másutt erősebb kijelentést írtak: "A kínai Sinopharm, amelyből már több mint félmillióan kaptak, ugyanolyan vagy jobb védelmet biztosít, mint a Pfizer, mondta a miniszter, leszögezve, nincs arról szó, hogy harmadik oltás kellene ebből a kínai vakcinából Magyarországon. Szerinte „piszkos üzleti érdekek kiszolgálójává” válik az az újságíró, aki a cikkeivel megkérdőjelezi az AstraZeneca vagy a Sinopharm hatékonyságát."

Innen: borsodihir.hu/kozelet/2021/04/harmadik-oltas-a-kinai-vakcinabol-gulyas-gergely-megmondta

Szerintem a Sinopharm hatékonyságát a kínai gyártó kutatója jelezte, az AstraZeneca vakcinát pedig a vérrögképződés miatt mellőzik/tiltják sok országban, sőt, az EU nem belőle a későbbiekben.
Ha ezt egy újságíró leírja, akkor hitelesen tájékoztat. Ellenben Gulyással, aki minimum félrevezeti a polgárokat..hogy komolyabbat ne írjak!
Emmersson71
@Emmersson71: mármint "kérdőjelezte meg" :)
gina
Ennek a meleg mama kedvencének azt sem hinni amit kérdez,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.