Az öt nemzeti egészségügyi program mellé célszerű egy hatodik, járványellenes programot is kidolgozni – mondta az emberi erőforrások minisztere az Életközelben című videósorozatban. Azt is elmondta, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint, a koronavírus-fertőzés során a legkisebb erek belső rétegei gyulladhatnak be, ez okozza a sokszervi szövődményeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Palinkas jo reggelt kasler elvtars!
Az ugye nem zavarja, hogy a vírus bő 1 éve a nyakunkon van, de közel másfél éve tudunk a létezéséről.
Most kell kidolgozni a járvány ellenes programot, miután közel 30 ezren meghaltak a covidban, es nincs egy olyan magyar ember, aki igy vagy, de ne lenne érintettje a járványnak?
Mintha kicsit megkestek volna ezzel, nem de?
justhpeter
@Yoda69: Szó nincs késésről. Tudatosan verték szét a korábbi ÁNTSZ-t a járványügyi programokkal együtt és adták át a semmit a semmihez nem értő, de megbízható birkákkal feltöltött kormányhivataloknak.
tudode
Le van maradva egy, két brossurával a miniszter, mivel idomítója, mivel a pocak náci a járvány legkellős közepén jött rá arra, hogy nyögvenyelősen van kikkel, úgy ahogy van hol, de nincs mivel "levezényelni" a járványt, és a leilletéktelebbet, az MTA elnökét bízta meg a pandémia terv kidolgozásával, amely 2009 óta módosításra várva ott röhög valamelyik irattárban
.
------ Orbán: jön a nemzeti pandémiás terv
propeller.hu/itthon/3646148-orban-jon-nemzeti-pandemias-terv
.
mta.hu/mta_hirei/nemzeti-szintu-egyuttmukodes-kell-nagy-feladataink-elvegzesehez-111332
------------------------------------
.
És láss csodát,
.
------ MTA elnök: A világjárvány a politika, és a tudomány egymásra találását hozta.
infostart.hu/tudomany/2021/03/26/mta-elnok-a-vilagjarvany-a-politika-es-a-tudomany-egymasra-talalasat-hozta
----------------------------
.
Miközben 11 év nem volt elég az egészségügy megreformálásához, vagy mijéhez
.
----- Mi történik a magyar egészségügyben? Feltünt Pintér Sándor.
www.portfolio.hu/gazdasag/20200518/mi-tortenik-a-magyar-egeszsegugyben-feltunt-pinter-sandor-432578
-----------------------------
.
Elképesztő, hogy ezek a tintanyalók mit össze, vissza vacakolnak, miközben a roskadozó egészségügytől kezdve az elhivatottság tartja egyben ezt a méltóságos "nagyurak" által szinte minden szinten kiherélt országot!!!
csipetke
Kásler má' ne dolgozzon ki semmit,elég sok,és nagy kárt okozott már eddig is.menjen már nyugdíjba,és molyoljon otthon az unokákkal,arra talán még alkalmas.Ez is orbán vétke,hogy ez a süket vénember még mindig a közéletben van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.