Az Országgyűlés előtt a 2021-es költségvetés módosítása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Készülnek a választásra a nertársak, az nem elég, hogy a közvagyont teljesen törvényesen ellopják és a nevükre íratják arra az esetre, ha esetleg elvéreznének a megmérettetésen, de azért a biztonság kedvéért csavartak egyet a 2021-es költségvetésen, mert most már rohadtul semmi nem számít: az egész országot, a benne lakók válság utáni talpra állását Orbán választási győzelmének rendelik alá. Úgyhogy a hiánycélt a két és félszeresére emelték, a GDP 2,9 százalékáról 7,5 százalékra (!), ami egy 1700 milliárdos többlettel járó költségvetési mozgásteret jelent az elvtársaknak, amelynek a tételeit elfelejtették ismertetni, tehát mi lesz ebből az 1700 milliárdból? A legvalószínűbb, hogy a Fidesz választási kampányának teljesen törvényes anyagi fedezete. Tökéletesen mutatja ezeknek a nagypályás lókupec-lelkületű erkölcsi árvízkárosultaknak a szellemiségét, hogy miközben ekkora nagyságrendű közpénzek fölött atyaúristenkednek, arra még nem voltak képesek, hogy a digitális tanrendhez ingyenes internethasználatot biztosító szolgáltatókat kompenzálják. Ellenben arra van eszük, hogy miután május 23-án lejár a veszélyhelyzet idején hozott kormányrendeletek hatálya, a nertársak meghosszabbítják Lovasberényen és Bicskén át szeptemberig. Egyrészt megy az oltásszabadságharcos melldöngetés arról, hogy legyőzték Európát, már lebegtetik a 4 millió beoltottnál esedékes baszott nagy nyitást, és kiszabadulást, de – a migrációs álsághelyzethez hasonlóan – foggal és körömmel kapaszkodnak a rendeleti kormányzásba."
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_1024,h_661/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/04/terasz.jpg
Eladott Ország
Már nem számít, hogy még tavaly az uniós vétóblöff kapcsán is szuverenitási szabadságharcot kreált a kipcsak félisten az eladósodásból, mára ez elmúlt neki. Amikor a közös uniós hitelfelvételt akarta meghekkelni (dehogy akarta, zsarolni akart a jogállamisági feltételek ellenében, semmi többet), amivel összefüggésben a patás ördög Soros örökjáradék-kötvényre vonatkozó javaslata is terítéken volt, több egymást követő és egymást nem követő pénteki szózatában az adósrabszolgaság rémével riogatott, és arról lamentált, hogy a magyar ember ilyen, meg olyan, de pláne nem szeret eladósodni, és rendszerint megszólal a fejében a csengő már az adósság szó hallatán is. Aztán amikor Varga Mihály közepes képességű könyvelő elbüszkélkedett 2 milliárd eurónyi kötvény kibocsátásával, vagyis azzal, hogy a magyar államadósságot sikerült neki 700-720 milliárd forinttal megnyomni, őfelsége 24 órát sem várt azzal a kinyilatkoztatással, hogy „Magyarország nem kér a hitelekből, erős lábakon állunk”. Remélem sikerül jövőre pofára ejteni őket, mert ha nem, akkor nekünk, és nem csak az ellenzéknek, hanem a fél országnak vége. Vagy mindenki lelép vagy éhen pusztul. Csupán csak azért, hogy pár száz ember milliárdok fölött rendelkezzen, pár ezer ember nagyon jól éljen és pár tízezer csak simán jól éljen. Az összes többi, beleértve a fideszre szavazó kisembert, nem számít, az jó lesz melósnak, amíg bírja. Akinek csak egy kis esze és módja van, az úgy itt hagyja őket, ahogy eddig a sok százezer ember. De ezeknek a barmoknak az nem jut az eszükbe, hogy nem lesz aki dolgozzon rájuk, termelje nekik tovább is a pénzt. Aki itt marad az vagy nyugdíjas lesz, vagy többnyire a szakma nélküli, betanított munkásnak jó lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.