Várkonyi András is megkapta a koronavírus elleni védőoltást – írja a Bors.hu.

Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija beszámolt a második oltásáról
Fotó:RTL Klub

Várkonyi András tavaly novemberben kapta el a koronavírust. A színművésznél azon szerencsések közé tartozik, akinél nem jelentkezett semmilyen post covid tünet.

Viszonylag könnyen átvészeltem a betegséget, három-négy napig volt komolyabb, 38-39 fokos lázam, utána már nem volt gond

- kezdte a színész.

Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy regisztrálok az oltásra, és azóta vártam a pillanatot, engem is beoltsanak és megszerezzem általa a védettséget. Pfizer vakcinát kaptam, és már mindkét oltáson túl vagyok. A feleségemmel egyszerre kaptuk, és míg nálam kisebb láz jelentkezett, nála semmilyen reakció nem lépett fel. Tényleg úgy van, ahogy mondják, mindenkire másképp hat

- mesélte a Barátok közt sztárja.

A színművész is nagyon várja, hogy újra beinduljon a színház, és végre kinyissák a teátrumok kapuit, mert rengeteg feladat vár rá a következő időszakban.

Forrás:Bors.hu
Címlapkép:RTL Klub

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A szervezéssel elég nagy a baj tegnap mi is megkaptuk a második oltást de óriási tumultus volt az oltószoba előtt. Ráadásul az emberek a távolságot nem képesek betartani. Pedig terület volt elég de sokan aszt hiszik, hogy ha a szoba elé állnak akkor előbb bejutnak pedig hívásra lehetett bemenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.