Nem buliként kell megélni a terasznyitást, hanem felelősségként a még nem beloltottakért, akik továbbra is veszélyben vannak és kórházba kerülhetnek – írta Kemenesi Gábor virológus a Facebook-oldalán vasárnap este.

Sokan kérdezték mit gondolok a terasznyitásról és arról ahogy ezt sokan megélték. Egyetlen képpel válaszolnék így vasárnap este. Ezt nem egy buliként kell megélni, hanem felelősségként a még nem beoltottakért akik továbbra is veszélyben vannak és kórházba kerülhetnek és természetesen felelősségként, hogy az éttermeken segítsünk és az ágazat továbbra is működhessen, hetek múlva is és ősszel is. Felelősséggel egymásért... Csak érdekesség: A bulizós képek főszereplői a jelenleg ~10-25%-ban átoltott 18-40 éves fiatalok, emellett a járvány még tart

- írta Facebook oldalán a víruskutató.

A hétvégi bulikat egy képpel kommentálta a Koronavírus-kutató Akciócsoport tagja:

Sokan kérdezték mit gondolok a terasznyitásról és arról ahogy ezt sokan megélték. Egyetlen képpel válaszolnék így...

Közzétette: Gábor Kemenesi – 2021. április 25., vasárnap

Forrás: HVG.hu

Címlapkép: facebook.com

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Mondhatja ezeknek bárki, primitív felelőtlen hülye banda. Orbánnak nem lett volna szabad ezt megengedni, de hát kell a teszt a foci EB előtt. Emberek életét teszi kockára ez az egykoron általam tisztelt ember, aki egy ideje mindennek az ellenkezőjét bizonyítja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: engem ne győzködj..a jakab is csak orbán miatt valaki...tökömben sem jegyzik nemzetközi szinten...
division
@Pálinkás Pál: Persze, hogyne...Reménytelen eset vagy, pont mint a nyitás óta egymás hátát taposó, embereket veszélybe sodró barmok.
Pálinkás Pál
@division: ti meg gyáva szarok...tudomásul kéne vennetek, vírus ellen nincs gyógyszer..olthatjátok magatokat napestig, akinek szar az immunrendszere az bizony megbetegszik,adott esetben meghal...akinek meg jó, az max kis nátha...nehogy már bűntudatom legyen azért mert ellenálló a szervezetem...igaz kisgyerek korom óta nem inkubátorban neveltek,steril környezetben...ma meg már az a trendi...és talán arról sem én tehetek hogy az emberek tojnak az egészségükre..én 50 felett is minden reggel bő félórát gyúrok zuhany előtt...akkor nekem főleg a fiatalok ne sírdogáljanak hogy milyen gyengék...tudod, talán azt kéne kutatni, mi mért esünk át rajta észrevétlenül..el sem kapjuk..persze tudom...abba nincs pénz...nehogy már valaki vakcina nélkül nagyobb biztonságban legyen...ennélfogva leszarok magasról minden covid hisztit
division
@Pálinkás Pál: Nyilván a spanyol náthában meghalt 50 millió ember is mind beteg, alultáplált volt, akik tettek az egészségükre. Ne haragudj, de befejeztem veled. Jó immunerősítést, csak amikor térdre kényszerít egy ilyen vírus közöld vele, hogy te minden reggel "gyúrsz", szóval jobban teszi ha elhúzza a csíkot. Na, további jó gyúrást:-)
Pálinkás Pál
@division: én már rég mondtam neked hogy felejts el..te kóstolgatsz...látom eszed nem lett több..és valahogy továbbra is a betegek, meg a beteg és idős emberek halnak meg...még mindig tartom a 26 ezer emberből 100.fő.65 év alatti egészségest mutass...akit talán valóban a korona vitt el...értesíts ha csak a felét megtalálod..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.