Egyszerű a képlet a képviselő szerint: irtó drágán megvesszük a gagyit, aztán ajándékként rásózzuk másokra.

Hadházy keményen beleállt Szijjártóba: A kormány olyan lélegeztetőket ajándékozott Libanonnak, amiről "az angol orvosok azt mondták, hogy akár veszélyesek is lehetnek"

Fotó: pixabay.com

"A Magyar Közlönyben megjelent, hogy olyan (...) kínai lélegeztetőgépet ajándékoztunk Libanonnak, amiről az angol orvosok már egy éve azt mondták, hogy semmire sem jó, viszont akár veszélyes is lehet. Nem is igazi lélegeztetőgép, inkább a betegek szállításánál jelent átmeneti segítséget

- posztolta szerdán Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

A politikus úgy vélekedik, kell ehhez pofa: először megvesszünk a gagyiból irtó drágán irtó sokat, aztán meg elajándékozgatjuk.

A külügyminiszternek még ahhoz is elég vastag az epidermisz az arcán, hogy saját maga vigye ki a ketyeréket és húszezer maszkot (gondolom, az is kínai gagyi). Ezúton kérünk elnézést libanoni barátainktól! És kérjünk elnézést magunktól is, hogy nem tudtuk megállítani a kormány ámokfutását!

- írta a független képviselő a Facebookon, aki egyebek mellet az NBC és The Guardian cikkeire hivatkozva írt a kínai készülékek szerint.

Sajtóbeszámolók szerint ezek a készülékek nem tisztíthatóak rendesen, kaotikus a használati utasításuk és mentőkben való alkalmazásra lettek kitalálva inkább, nem kórházba, továbbá akár halált is okozhatnak. Brit orvosok szerint a szerkezet minősége sem megfelelő.

Hadházy forrásai angolul itt és itt olvashatók.

Szijjártó Péter a közösségi oldalára feltöltött videójában pár napja beszélt arról, Magyarország 20 lélegeztetőgépet és 20 ezer maszkot ad Libanonnak. Szijjártó elmondta, a világjárvány elleni küzdelem nagyon nehéz helyzetbe hozott sok országot, különösen azokat, amelyeknek amúgy is különböző nehézségekkel kell szembenézniük.

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Papagáj Pitike a saját fizetéséből vegyen ajándékot Libanonnak , vagy BÁRKINEK ! Egyébként az az epidermisz a pofáján a rinocérosz és a krokodil bőr keveréke. De lehet ,hogy tisztán kitin.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipás
@ómió: [bolsik, libsik, fajkretén, efftársak, munkásőr, elmeosztály] Ennyi a szókincsed, te műveltelen agyhalott.
ómió
@Pipás: Nem, bolsiék fajkreténje, még, ha rám hazudod se, csak a tetübolsi fajtád "fedőneveit" használom! Nem tetszik az önmagaddal találkozás?
Pipás
@ómió: Vizsgáltasd meg magad egy elmeorvossal. Rád fér.
surdilloFUJT
@Pipás: Már késő!!ő már csak akkor van elemében amikor az erdélyi barnamedve farkán ücsörög!!!
ómió
@Pipás: Már te is oda hívnál magad mellé az elmeosztályra!? Ne fáradj!
Pipás
@ómió: OMG! Te hülyébb vagy, mint gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.