Online könyvbemutató eseményt szervezett a Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet G. Fodor Gábor nemrégiben megjelent Az Orbán-szabály című kötetének. A kötetről többek közt Stumpf István, Deutsch Tamás, Bayer Zsolt, illetve maga a szerző is értekezett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Schmidt Mária, G. Fodor Gábor, Stumpf István, Deutsch Tamás, Bayer Zsolt értekeztek?? Na már ez sem piskóta! Na de, hogy metafizikáról??? Az már vetekszik azzal, hogy Orbán gondolkodó lenne!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ebben a korszakalkotásban persze van valami; s nagyon úgy néz ki, hogy ennek, ami itt a következményeihez van legalább 50 év kell, hogy rendbe hozzák amit itt művelet! =))
solidedge
Szerintem meg egy falusi gyerek Pesten. Ahhoz nem kell sok ész, hogy a gátlástalan gazdagodást és a diktatúrát terjessze. Ahhoz csak megfelelő mértékben szociopatának kell lenni.
namihami
A rajongók személye minősíti a rajongottat. És ezt a Mi Istenünk szerényen tűri.
Köszönet érte neki, hogy mindezzel is terhelik, de ő vállalja. Ezt is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.