Portré jelent meg Karácsony Gergelyről az angol The Economist című újságban. A cikkben a főpolgármestert Orbán Viktor miniszterelnökkel hasonlítják össze, hangsúlyozva, hogy „ennél nem is lehetnének kevésbé egyformák”.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Viktoriánus Robinson” nem érti/szereti a viccet

A Párt központi napilapjában az 5.számú, Orbán kedvenc lovagja bele szállt a főpolgiba

Mint ismert nagy botrányt kavartak – főleg – a NER-társak egy viccesnek szánt megjegyzéséből, pontosabban annak egy kivonatából. Ő maga „az elvi, elkötelezettségbéli, stílusban megmutatkozó különbségek mellett tettem egy viccesnek szánt megjegyzést a testalkatunkból fakadó különbségekre is. Rossz vicc volt, nem kellett volna” –ként minősítette a „He is short and fat, and I am tall and slim” félmondatot.
A leginkább mocskos , undortó jelzőiről hírhedt Zsóti (Őszentségét „demens vénember”-nek nevezte és egy diáklányról is képernyőre nem való jelzőkkel irogatott) is tollat ragadott: „Karácsony a barlangban” címmel vezércikkezett a Párt központi napilapjában.
Meg kell jegyezzem, hogy a szintén nem kulturált fogalmazásokról ismert Csépányi Balázs ma is vezércikkezett a téma ürügyén, kifejtvén: „Valakinek a testalkatán élcelődni? Szánalmas és egyúttal szégyenteljes.
Amit Karácsony tett, úgy hívják a fejlett nyugaton – amit egyébként követni szeretne a magyar baloldal –, hogy body shaming, azaz magyarul testszégyenítés”. Nos ha csak arról lenne szó, hogy törpe, csökött, illetve seggdugasz voltűról lenne szó, akkor akár lehetne is benne igazság. Azonban ennél fontosabb, hogy egy gusztustalanul dagadt slampetyák disznó, ami egyértelműen testalkat kérdése!!! Persze ha és amennyiben az elmekórtani kezeléseinek a következménye, akkor ez sem fair! =))
No, de vissza a Párt erős emberéhez. A tőle megszokott stílusban és hangnemben (a nem „body shaming” jegyében: „….ott van már Gőgös Gúnár Gedeonné, a szkájproli, meg az a furcsa kis nagyon hülye alak az űrkikötőből, aki szorosan ránőtt a gondosan nyírt szakállkájára”) mocskolódott. Ennek részeként elővezette abbéli meglátását, hogy „Szegény Karácsony, negyvenöt év alatt annyit tudott megtanulni angolul, hogy „ihlíííbedih”, de arról meg kiderült, hogy német.”! Aminek az alapja az a kampány,...
RonaGyuri
@RonaGyuri: folyt...
Aminek az alapja az a kampány, amit NER-társai csináltak elhíresztelvén, hogy „azért képtelen doktori címet szerezni, mert nincs angol, sőt semmilyen idegen nyelv vizsgája.
Nos az tény kérdése, hogy a magyar Parlement képviselői többségének sincs. Köztök „Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László házelnök, Németh Szilárd alelnök, Kubatov Gábor pártigazgató és Kósa Lajos volt debreceni polgármester” egyikének sincs! Kiemelten kell megemlíteni, hogy a mi derék köztársaság nélküli KE-nk úgy ment ki Brüsszelbe képviselni hazánkat, hogy saját bevallása szerint egyetlen kukkot sem beszél egyetlen idegen nyelven sem! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.