A kormány-média egyik legtenyérbemászóbb trükkje: a kollégáik "rózsaszín" arccal eljátszva pártatlan kérdezőt meg-megkeresnek egy ellenézik személyiséget és feltesznek neki valami látszólag adekvát, ám nagyon is irányított kérdést. Ezt a trükköt próbálták bevetni legutóbb az origósok Hadházy Ákossal szemben is, ám nála -pestiesen szólva- lyukra futottak.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Hadházy válasza:
1. Az Európai Unióban nem a WHO engedélyezi a gyógyszereket, hanem az Európai Gyógyszerügynökség (EMA).
2. A WHO maga is leírta, amit én többször kifejtettem, hogy nincs meggyőződve a Sinopharm vakcina hatékonyságáról a 60 év feletti korcsoportban. WHO csak annyit állapított meg, hogy a vakcinának nincs jelentős rizikója és van értékelhető hatása fiataloknál, de az, hogy pontosan milyen hatékony, az továbbra is csak egyetlen, emirátusokbeli vizsgálat eredményéből derül ki.
3. A magyar kormány még mindig adós az adatokkal, amelyek a hatékonyságot bizonyítanák. Pedig ezek a kezükben vannak, hiszen egy több százezer fős kísérletet hajtottak végre idős embereken. Mindig elmondtam: az eredmények akár jók is lehetnek. De ha jók az eredmények, de visszatartják azokat, az bűn. Ha rosszak, és visszatartják, az szintén bűn. Ami még bűn: embereket úgy bevonni egy kísérletbe, hogy nem mondjuk meg nekik, hogy abban vesznek részt. Ezért a kormány továbbra is minimum bocsánatkéréssel tartozik.
4. A kormány adós még azzal az adattal is, hogy ki és mennyi pénzt keres a kínai vakcinabizniszen. Én úgy sejtem, hogy legalább 20 milliárd forint profit keletkezett az ügyleten.
5. Továbbra is az a véleményem, hogy helyes dolog oltásra biztatni embereket. Az oltás iránti bizalom azonban nem a milliárdos hirdetésekkel javítható, hanem az adatok teljes átláthatóságával és ellenőrizhetőségével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.