A pandémia alatt a lakosság megtakarítási rátája akár a 11 százalékot is elérhette, ami a válság előtti 8-9 százalékos rátához képest közel 30 százalékkal magasabb. A békeidőkhöz képest ez éves szinten 500-700 milliárd forintos többletmegtakarítást is jelenthet - mondta Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója, az MNB volt alelnöke az állami rádióban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A „magyarok” óriási költekezésbe kezdhetnek,

legalább is Orbán főtanácsadója szerint, ami akár igaz is lehet, de mi többiek adófizető állampolgárok???

Nagy Márton, a miniszterelnök gazdasági főtanácsadója, az MNB volt alelnöke az állami rádióban fejtette ki meglátásait. „A pandémia alatt a lakosság megtakarítási rátája akár a 11 százalékot is elérhette, ami a békeidőkhöz képest éves szinten 500-700 milliárd forintos többletmegtakarítást is jelenthet”!
Én azonban jobban hajlok arra, hogy inkább a Bank360 felmérésének higgyek, aki arról kérdezte a felhasználóit, hogyan érintette a járvány az anyagi helyzetüket és azt tapasztalta, hogy a nagy többség: „anyagi helyzete, a koronavírus-járvány első éve után nem fest túl rózsásan” és „sokan az utolsó megtakarításaikat is felélhették a járvány alatt”!! =))
Néro
Majd aztán ha a nagyon Siker Siker és Sikere hitelmoratórium miatti százezreket kicsengetik. Bár igaz ez óriási költekezés lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.