Az MSZP helyi képviselője, sőt 2022-es jelöltje szerint ő maga Hadházy Ákossal, ahogy a Momentum elnökével még soha nem beszélt, minden egyéb hír vele kapcsolatban alaptalan vádaskodás. Kihívója szemére vetette ugyanakkor, hogy a párt-, avagy a közösségi érdekekkel szemben leplezte le Hadházy a trafikmutyit.

Az MSZP országgyűlési képviselője volt a Partizán vendége. 

Gulyás Márton az interjú során több olyan legendának próbált utánamenni, ami vissza-visszatér a zuglói körzetet 2014-ben és 2018-ben is megnyerő Tóthtal kapcsolatban. Az egyik ilyen volt az, amikor a 40. perc után szóba került a váratlanul és nyomtalanul eltűnt Sápi Attila, akiről azt mondta Tóth, hogy

szeretné, ha előkerülne, és semmit sem tud az eltűnés körülményeiről.

Aztán jött a kérdés, amire Tóth valószínűleg nem készült fel, és könnyen lehet, hogy politikustól még nem kérdeztek ilyet Magyarországon. Az MSZP országgyűlési képviselőjétől Gulyás ugyanis lényegében megkérdezte, hogy ölt-e már embert.

A teljes kérdés így hangzott:

Akár Sápi Attila, akár más személy vonatkozásában gyilkosságra utasítást, vagy te magad tevőleges cselekedet végeztél-e valaha életedben?

Tóth erre így reagált: 

"Ezt most komolyan kérdezed? De most tényleg. Hát hogyan lehet ilyet kérdezni tőlem? Soha az életben meg nem fordulna a fejemben. Ez bántó. Ezzel még nem találkoztam."

Gulyás azonban kötötte az ebet a karóhoz. 

"De akkor miért van az, hogy mindenhonnan ez köszön vissza? "– hangzott el az újabb kérdés.

Tóth Csaba erre azt mondta, hogy ez a legenda, hogy őt összekötik Sápi Attila eltűnésével, vagy az, hogy ő lenne a zuglói parkolási maffia feje, az Várnai László független zuglói képviselői miatt van, aki „egy rosszindulatú, összeférhetetlen ember, aki gyűlöl engem.”

Tóth Csaba – ahogyan azt a műsorvezető, Gulyás Márton a Partizán adásában is felidézte – vállalkozóként tett szert befolyásra a közéletben, és Sopronban, ahol kezdte karrierjét, a helyi politikai közösség tette vonzóvá számára a politikát. Tóth magát baloldali embernek tartja, elkötelezettnek az MSZP mai programja mellett, ami szerinte a bérkülönbségek csökkentése, valamint a férfiak és nők közötti jogkülönbségek felszámolása.

Tóth Csaba politikai szerepvállalásával kapcsolatban már a Vas megyei MSZP-alapszervezet ügyében ezernyi kérdés merült fel, a politikus szerint azonban, ha a pletykák szerinti cselekményeket „elkövettem volna, akkor az lenne leírva. De nem történt semmi” – mondta, egyéni érdekkülönbségekre hivatkozva az őt, és személyét érintő, az MSZP helyi szervezetének tagbeléptetésére utaló sajtó- és egyéb hírek ügyében.

Tóth szerint ő maga még soha az életében nem beszélt Hadházy Ákos jelenlegi független országgyűlési képviselővel, aki a kihívója is, aki még „soha nem köszönt nekem, soha nem beszélgettünk semmiről, tehát én nem is értem, hogy hogyan alakít ki véleményt rólam”.

Tóth szerint Hadházy mindössze azért támadja őt, mert el kellett jönnie Szekszárdról, ahol 2018-ban „ugyanannyival kapott ki, amennyivel én itt nyertem”.

A Ludas polgármestere által megosztott, Tóth Csaba által tovább osztott videót a képviselő állítása szerint a Partizán felvételekor nézte először végig, de azt állítja, hogy Hadházy zuglói korrupcióval kapcsolatos kritikái teljes mértékig megalapozatlanok.

Friss: Hadházy Ákos – ugyan nem írja ki konkrétan, de – elég egyértelműen az interjúra reagálva azt írta a Facebookra:

„Ha valaki hallgat, amikor a pártjában súlyos korrupcióról szerez tudomást, az nem lojalitás, hanem cinkosság. És bolsevik tempó...”

A teljes adás itt nézhető meg:

Forrás: 24.hu, Telex

Címlapkép: YouTube/Partizán

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@Béla333: van amiben igazad van, ezt nem vitatom, de én is védeném a családomat, mégha politikus lennék akkor is! Persze ez akkor igaz, ha ez van a háttérben!
Béla333
@Katalina62: 15.08
Egyébként belegondoltál már a helyzet abszurd voltába? Az MSZP egyik politikusa, egy országgyűlési képviselő, akiért az egész MSZP kiállt, pártelnököstől, egyéni tagokig bezárólag - életveszélyesen megfenyegetett egy másik MSZP támogatását élvező politikust, aki ma éppen Főpolgármester, hogy mindenféle szörnyűség fog vele és a családjával történni, ha elmondja, hogy Zuglóban mit is csinál az MSZP és a Fidesz egymással összefogva.
És nálunk még komolyan felmerül az, hogy ez a fickót megválasszák az emberek képviselőjének?
Kik laknak Zuglóban, hogy ezt tétlenül nézik? Nem is tudom, hogy mitől ellenzék ez így?
Igaza van annak, aki azt mondja, hogy a kormányváltó hangulat mellett ellenzék váltó hangulat is van.
Mert ez így nem mehet tovább!
Milyen ország lett itt?
bencemacska
@Katalina62: Nem emlékszel már a 2018-as választások előtti LMP-re, és a Zugló-i 2019-es önkormányzati választásokra?
Afra
@Béla333: Csuda okos vagy... Hogy létezik,hogy csak Béla333 vagy?
Béla333
@Afra: 13.19
Afra - Tóth Csabához van szerencsém? Vagy mi a gondod?
Béla333
Időközben kibújt a szög a zsákból:
Kiderült, hogy Tóth Csabát az MSZP-n kívűl a DK is támogatja az előválasztáson - Hadházy ellenében!
Ja?! És természetesen a csiga gerincű Karácsony is aláírta a megállapodást, pedig rajta kívül kevesen tudják, hogy mekkora a mocsok Zuglóban.
De neki is Hadházy helyett Tóth Csaba a megfelelő ember...
Aljas söpredék ez itt mind...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.