Az elmúlt hetekben felélénkült az ellenzéki pártok képviselőjelölt bemutatása, és a miniszterelnök-jelöltek bejelentése is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Ha kormányra kerülne, megtartaná a Fidesz családpolitikáját, a letelepedési kötvénnyel bejött migránsokat viszont kiutasítaná.
Több olyan ellenzéki városvezetőről tud, akiket a Fidesz meg tudott venni vagy le tudott kenyerezni.
Kormányváltás esetén Polt Péter ellen szerinte megalapozottan indíthatna eljárást a rendőrség.
Szeretné, ha közvetlenül választaná a nép a legfőbb ügyészt, „ne a parlamenti pártok állapodjanak meg a személyéről, mert abból ismét nagykoalíciós lopás lehetne”.
Nagyobb esélyt lát arra, hogy megveri egyéniben Lázár Jánost, mint hogy megnyerje a miniszterelnök-jelölti előválasztást.
Nem látja Hódmezővásárhelyen Lázárt, aki semmilyen hivatalos rendezvényre nem megy el, miközben szabotálja a település fejlődését.
Ha ötfős többsége lesz az ellenzéknek, akkor attól tart, hogy Orbán Viktor elővesz öt embert, akikről pornófelvételei vagy bűnügyi aktái vannak.
Kétharmados többség esetén is egyeztetne a Fidesszel az új alkotmányról, de csak egy Orbán nélküli Fideszt tud elképzelni."
telex.hu/belfold/2021/05/12/marki-zay-peter-interju-miniszterelnok-jelolt-elovalasztas-hodmezovasarhely-lazar-janos

Szépen jönnek elő a miniszterelnök jelöltek az elképzeléseikkel, ami nem csak arról szól, hogy jogállami eszközökkel, Polt vezetésével számoltassuk el az elmúlt évtizedel mocskosságait!
Szimpatikus Márky-Zay-nak a programja.
kereső
Nem a fideSS-el kell egyeztetni az új alkotmányról, hanem a hat pártnak az ország lakóival!!, szavazó polgáraival. Nem érdekel a fideSS véleménye őszintén szólva.És nincs alku a fideSS-el, még az orbán nélküli fideSS-el sem, a kdnp-ről nem is szólva. /Nincs nagyobb dögvész a hazában, mint a vallás erkölcsösség nélkül- ez pedig igaz mindkét jelenleg uralkodó pártra. Mert nem kormányoznak, hanem uralkodnak/.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.