A kétdiplomás mérnökről keveset tud az országos nyilvánosság. A Partizán portréműsorában annyit azért elárult magáról, hogy Sopronban kezdett politizálni. Onnan került át a szomszédos megyébe, Vasba, ahol sok embert léptetett be az MSZP-be. Egy etikai vizsgálat után tette át székhelyét Budapestre,…

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
@Horizont: 20.04
Taszítja a gondolkodó, jószándékú szavazókat.
Remélem Hadházy rendet tesz a fejekben!
Béla333
@Horizont: 20.39
Hosszú évek alatt rájöttem már arra, hogy hiába az orrunk előtt történnek az elképesztő disznóságok, az embereket nem érdeklik ezek a dolgok.
- Az elmúlt 31 év olyan elképesztő ügyekkel van tele, amire példa nincs a történelemben - semmi reakció.
- Az államadósság többszörösét szippantották ki az országból - semmi reakció.
- az MSZP-Fidesz bűnszövetsége a szemünk előtt zajlik - semmi.

Nem egyszer küldök be olyan cikket, ami égbekiáltó disznóságokról szól, még egy hozzászólás sincs.
Nekünk jól van minden úgy, ahogy van, csak meg ne kelljen mozdulni, a fotelből fel ne kelljen állni.
Nekem már régóta reménytelen ez a helyzet...
Langyos a sör, de nekünk így is jó...
www.youtube.com/watch?v=99OcgoLKCsw
Béla333
@Horizont: 07.23
Nem akarok senkit sem bántani, vagy megsérteni, de van egy olyan mondás, hogy:
"Láss, ne csak nézz!"
Évek óta írogatok ide, de nem tűnik úgy, hogy bárki még csak el is gondolkodna a leírtakon.
Nyilván mindenki a saját ötletét, gondolatait tartja jónak, de személyeskedés helyett néha nem ártana érveket ütköztetni.
Hátha azzal előrébb jutunk.
Béla333
@Horizont: 07.23
Még egy! Beküldtem már számos alkalommal olyan cikkeket, ami azt mutatja, hogy milyen egyenes út vitt bennünket ide, ahol most vagyunk. Pl. hogy Polt hogyan került ebbe a pozícióba, így bebetonozva. Hogy ebben a mostani ellenzék egyes politikusainak milyen szerepe volt. Reakció? Semmi!
2 hosszú cikk. Biztos vagyok benne, hogy nem sokan olvasták azt el, pedig nagyon tanulságos.A nélkül, hogy ne lássuk összefüggésükben a dolgokat, a nélkül nem is fogjuk megtalálni a kiutat sem.
kereső
@Horizont: @Béla333: Mindaddig, amig az ellenzék meghatározó politikusai a maffiával, és a maffia állammal , az állampárttal szemben "demokratikuus jogállami megoldást" emlegetnek- addig marad a langyos sör. Ebben egyébként élen jár az mszp. Az ellenzéki képviselőknek a jelenléte a "parlamentben" már nem is bűn, hanem hiba!! Erőltetni, és fenntartani a látszatot, hogy "normális parlamenti demokráciában" élünk-és ezzel legitimitást adni orbán rendszerének, amit egyébként "demokratikus, szabad" választáson kivánnak legyőzni- mekkora anakronizmus!
Béla333
@sgl: 07.39
Ez igaz, de azon gondolkodtál már, hogy Kunczéék miért nem számoltatták el a Fideszes bűnözőket? Miért nem számoltatta el Kuncze az olajszőkítőket? Miért nem számoltatta el az MDF vezette privatizáció disznóságait?
Taláncsak nem azért, hogy ha majd jön a következő kormány, akkor őket se számoltassa el érdemben senki?
És lőn!!!
Nem balfaszság ez, hanem előre megfontolt szándék...
Béla333
@kereső: 07.39
Te is egy dolgot nem akarsz végiggondolni.
Mégpedig azt, hogy az elmúlt 31 évben a hatalom környékén sertepertélő politikusok egyikének sem áll szándékában a biliborogatás, hiszen egymást zsarolhatják. Ha az egyik borít, akkor borít a másik is.
Ez csak nekünk, az országnak lenne jó, nekik, a benne levőknek nem.
Így rendszeresen a felszínt kapirgálják, süti sütés közben a Facebook-on jól odamondogatnak a másiknak, de érdemben nem fog történni semmi.
És éppen ezért hiú remény az elszámoltatás, ha ezt olyan kézbe adjuk, akik az elmúlt évtizedekben saját maguk vagy a családtagjaik által besározódhattak. Ha ilyenekre lesz bízva, akkor nem lesz itt semmi.
Aki nem tudott besározódni, (most mindegy, hogy azért, mert még nem volt rá módja) tőlük lehet elvárni a rendcsinálást.
Szerintem.
verőce21
Tavaszi szél vizet áraszt, magyar ember Fideszt választ. :)
Béla333
@sgl: 07.59
Nagyon igaz a cikk, már csak arra kell vigyázni, hogy ezt a folyamatot nehogy olyanra bízzuk, akit a maffia megvett vagy megzsarolt, aki maga is haszonélvezője volt a politikusi lopkodásoknak. Ebben a folyamatban maximálisan támogatni kell az azt irányítót.
Nem akarok neveket sorolni, csak egyet: én Hadházyt tartanám alkalmasnak egy ilyen folyamat levezénylésére - ha vállalja. De mégegyszer: maximális támogatás nélkül ezt senki nem tudja végigcsinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.