Távirányítóval blokkolta a rádióforgalmat a kocsik és a slusszkulcsok között egy józsefvárosi bevásárlóközpont mélygarázsában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint blokkoló távirányítót használt az a férfi, aki május 13-án 12 óra körül egy VIII. kerületi bevásárlóközpont mélygarázsában a parkoló autók lezárását akadályozta meg. Az autó tulajdonosa távirányítóval lezárta a kocsit, azonban a gyanúsított férfi a rádiójeleket blokkolta, ezért a központi zár nem kapcsolt be.

Tetten értek egy autófeltörőt Józsefvárosban – videó

Fotó: police.hu/videórészlet

Az 52 éves O. Emil, miután az autó őrizetlenül maradt, a sofőr ajtaját kinyitotta és értékeket keresett az autóban. Ám a BRFK Felderítő Főosztály munkatársai tetten érték a férfit, aki emiatt nem tudott semmit sem ellopni az autóban található több mint egymillió forintot érő tárgyakból.

O. emilt a józsefvárosi rendőrök május 14-én gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását is. A bíróság bűnügyi felügyeletet rendelt el.

Forrás: police.hu/BRFK

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
no ácsi...valami nem kerek...a sértett kocsiját ugyan miért vitték el lopóskocsival?...és a " vipera"?...
KisGenyo2
"Teten" értek egy magyar nyelvet nem ismerő firkászt!
Legalább ingyenes helyesírás ellenőrzőt használhatna...
sokanvagyunk
@Aki Én: A nyóckerből szakadt le... - bevásárlóközpontja is van!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.