"Magyarország luxus külügyminisztere, Szijjártó Péter, tudják, a jachtozó, a minap nagyon szerényen azt mondta, hogy egész Európában Magyarország kezelte a legsikeresebben a válságot. Önök ezt most komolyan gondolják?" - tette fel a kérdést Jakab Péter a parlamentben. Lenémította Jakab Péter mikrofonját Kövér László házelnök az Országgyűlés hétfői ülésnapján, miután az ellenzéki politikus nem csak a fideszes képviselőket, hanem magát Kövért is kritizálta. Jakab szerint a 30 ezer magyar halála nem siker, és az sem, hogy közel félmillió magyarnak nincs állása, valamint egy nap alatt 5500 egészségügyi dolgozót üldöztek el. "Jut eszembe, mi a helyzet a rabszolgatörvénnyel, ficsúrok"? - tette fel a kérdést Jakab. Ezen a ponton Kövér László házelnök arra figyelmeztette, hogy mérsékelje magát, ne sértegesse a képviselőtársait, mert akkor el fogja venni tőle a szót. Ezt követően Jakab Péter visszakérdezett, hogy "ugye Önről is lehet ez a véleményem?". Kövér László ezen a ponton...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
ficsúr: Román eredetű szó, semmi köze a magyar úr szóhoz. Jelentése az erdélyi népnyelvben legény, a köznyelvben piperkőc.
Ha a piperkőc sértő, akkor ez a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk képviselője tiszta orvosi eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.