A férfi és a kislány egy ágyban aludtak – írja a 24.hu.

Szexre kényszerítette 13 éves nevelt lányát egy tarnazsadányi férfi – Itt a videó az elfogásárólFotó: PoliceHungary/YouTube

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak elkövetése miatt indított eljárást a férfi ellen a gyámhatóság jelzése után. A hatóság szerint a tarnazsadányi elkövető tavaly tavaly január és szeptember közepe között több alkalommal is szexuális cselekményre kényszerítette a vele egy ágyban alvó 13 éves nevelt lányát – adta hírül a 24.hu.

Emellett az is kiderült, hogy a 31 éves apa és 32 éves élettársa az elmúlt három évben nem gondoskodtak megfelelően négy kiskorú gyermekükről. Kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárás indult ellenük.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen elfogták a házaspárt kedd reggel a tarnazsadányi otthonukban. A férfit a nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték a letartóztatását.

Forrás: 24.hu
Fotó: PoliceHungary/YouTube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
. Az anya gyertyát tartott, amíg a pasija töcskölte a nagylányát? Ezeket is felmentik, mert nem volt tettenérés, és ott sem vótak.
KisGenyo2
32 évesen 4 (nem hiába született) gyerek (valószínűleg ugyanennyi apától). Családmodell a javából! Gratula!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.